|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:59 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Съб Май 12, 2012 6:57 pm |
|
hellcreep |
|
|
|
Уникалния глава просто... Малко ми се струва, че гадината е от другата страна на стената но ако е вътре в нея наистина ще излезе голяма мистерия
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Нед Юни 10, 2012 11:12 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
WTF ... what's wrong with this manga??? WTF !? *frustrated* Значи - в стената има N на брой титани, които незнайно КАК стоят затворени там от поне 100 години и част от хората знаят това O.O Изобщо - защо не спестиха няколко стотина жертви (когато първата стена падна), да не споменавам новите от последните няколко глави .... ако знаят половината инфо, което нашите в момента издирват така или иначе *headbang* ... За останалото не ме е яд, защото инфото така или иначе е много смътно и тази манга ще стане детектив/мистерия x3 Трябваше Squad leader-ът да го бутне тоз, да хване останалата част от култа и да ги метне всичките от стената долу ... барем им дойде акъла ... или още по-добре - да ги пусне на някой Титан - да разберат тез за каква борба става въпроc >.> Нашият му говори за колко хора са загубили живота си в тези мисии (да не споменаваме по какъв начин), а прайста му вика *I have already lost my family as a result of drowning myself in vine* O.O Hello, we are talking about the salvation of the human kind here ...or not ? PS. Е поне разбрахме, че Титаните уж пазят хората от други Титани Ерен го прави на вересия ... явно PS2. Мисля да чета мангата веднъж на няколко месеца - половин година звучи дори още по-добре. Нямам нервите.
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|