|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 2:03 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Юли 04, 2012 11:15 pm |
|
krish |
|
|
|
Странна работа, само дрънкане и това... ДА, тъпо че това същество, това нищожно и може би доста слабо куинши ще прецака Урахара и ще хване Ичиго просто така. Да го довършват в следващите 2-3 чапа и Ичиго да отива в обществото... А, Урахара спомена, че и той ще отиде в обществото, дано го видим малко и в действие.
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Юли 05, 2012 8:24 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
И Кубо не знае... Сигурно ще го вмъкне някъде, все пак трябва да се появи. И дано да е яко!
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Юли 07, 2012 8:03 pm |
Kakkashi |
|
|
|
Винаги съм харесвал блийч ! Самият сюжет и героите бяха уникални.Нещата наистина се развиха перфектно с битката с Айзен и наистина щеше да е страхотно,ако свърши..Сега ми е някак странна мангата....Значи Куиншата са знаели от самото начало за Ичиго и не са измисли вариант,в който да му запечатат банкая като се има предвид,че това е едва ли не единствения,който може да ги победи.Срещу него пускат някакъв със среден ранк,за да го неутрализира и то не като го победи,а като го затвори...В началото уж бяха супер подготвени,а излиза,че са някакви дето действат без план,а само с цел....Айзен си беше измисли всичко перфектно от самото начало до края с изключение на Ураха де Войната срещу еспадите си беше на съвсем различно ниво,а сега все едно е някаква друга скапана манга...Наистина съм разочарован ! Надявам се в следващите чаптъри,неща да се оправят !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Юли 07, 2012 11:50 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
DearFear написа: Hollow Ichigo и Zangetsu са едно. Като тренира за Финалната те се сляха и мисля, че още трябва да са така Според мен Холоу Ичиго и Зангетсу са едно още от времето, когато Ичиго си връщаше силите, за да спасява Рукиа. Холоуа се пробуди, когато Ичиго си ги върна, следователно от тогава си е със Зангетсу. А и когато Ичиго тренираше с вайзардите, за да контролира холоу, ясно си пролича бледоликия от къде излезе и къде се върна, когато загуби
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Вто Юли 10, 2012 3:00 pm |
krumisimo |
|
|
|
За юбилейния чаптър връщаме Гримджо...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|