|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 10:19 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) Публикувано на: Сря Юни 06, 2012 2:18 am |
|
Zail |
|
|
|
loader написа: Втората книга покрива ли я до края сериала или да я чета и нея? Общо взето да, но има много промени и някои сцени от сериала са взети от книга 3.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) Публикувано на: Съб Авг 04, 2012 10:12 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Darkprince написа: А това ми е общо взето любимата песен тази година srsly `FireStarter` написа: Още повече,че тия white walkers нямат никакъв шанс срещу драконите watch it Поредицата се казва Огън и Лед, не "завоевателите дракони" Не се знае какво има по ледените реки и замръзналите брегове (т'ва са области)... Книгите са задължителни Въпреки че съм си още на първата...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) Публикувано на: Нед Авг 05, 2012 1:23 am |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
SnaikBG написа: Стига бе, CGI is expensive, ама пак не мислех че толкова пипат. =Д
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) Публикувано на: Чет Авг 09, 2012 10:17 pm |
|
Riswup |
|
|
|
SayanMk написа: ...Въпреки че съм си още на първата... Аз съм забил в началото на втората, ама мисля този уикенд да наваксам, че да почвам най-накрая третата.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) Публикувано на: Вто Дек 18, 2012 7:01 pm |
|
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
Super_Beast написа: Стига бе, CGI is expensive, ама пак не мислех че толкова пипат. =Д Съпоставено с броя/заплатата на допълнителните статисти/декори/бутафория и т.н. въобще не е, а по този начин може и да не се съобразяват с доста климатични условия, които иначе биха затруднили сроковете на продукцията(оттам допълнително пари за чакане и задържане на временния персонал и т.н.). Не знам кой го е изцепил първи това "CGI is expensive", ама е доста забавен.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|