_________________ When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
Заглавие:
Публикувано на: Вто Апр 10, 2007 6:13 am
caprice06
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
Ъмм, аз да попиткам някой друг ще ми праща ли линкове за манги с "А" За момента само Риан и Нимерия са пратили. Питам, за да знам да чакам ли още или направо да ги подреждам и пращам на Дунан.
Някой може ли да ми даде линк към dear myself
открих един тук - http://forum.animes-bg.com/viewtopic.ph ... elf#111884 но като се опитах да сваля файла ми писа, че файлът е изтрит.
Някой да има на разположение друг линк?
_________________ When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
Заглавие:
Публикувано на: Пет Апр 13, 2007 10:12 am
limon4elo
BlossomStar you made my day!!!! Сега се чувствам много, многооого добре и изглеждам приблизително така Мммм, много ми хареса клипчето, пък то в ютюб имало и още такива....нз какво очаквах да видя, но въобще не и Хару-то и малко леко ми прескокна сърчицето. Всъщност доста се изкушавам дали да не гледам някоя и друга част там, ама не, ще го гледам цялото на голяяям екран. А на това чудо като пишеше накрая "Скоро по екраните", ех, някои наистина ще го гледат на най-големия екран...
_________________ Twinkle, twinkle, little star,
How I wonder what you are.
Up above the world so high,
Like a diamond in the sky.
Не мога да си спомня името на една манга, която много ми се ще да открия. Говореше се за един учител и един ученик, които имаше навика тайно да се облича в женски дрехи. Някой да се сеща за името й?
Не мога да си спомня името на една манга, която много ми се ще да открия. Говореше се за един учител и един ученик, които имаше навика тайно да се облича в женски дрехи. Някой да се сеща за името й?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения