|
Дата и час: Нед Мар 09, 2025 4:32 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Окт 18, 2005 4:50 pm |
 |
samara |
|
 |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Gatler написа: Не мога да рисувам хора. Не мога да схвана пропорциите на тялото, не мога да рисувам пръсти и ходила. Писането повече ми харесва, оставям хората сами да си представят героя ми.
ха, ми и аз съм така... горе долу се получават, но това се случва много рядко, а и да си призная все не намирам време да се хвана сериозно да рисувам, като ми дойде настроението, само тогава успявам да драсна нещо сполучливо. Иначе и аз обичам да пеша
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Окт 20, 2005 6:08 pm |
 |
Almateria |
|
 |
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
Gray Fox написа: И мене ако не ме мързи хващам молива.Предимно прерисувам де,не мога да си измислям рисунките 
И азтака  ops:
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Окт 21, 2005 12:00 am |
 |
dark_hero |
|
 |
Регистриран на: Пон Сеп 19, 2005 5:45 pm Мнения: 418 Местоположение: Somewhere in the universe
|
SliPKoRn_anime_fan написа: A DA ZNAETE DA IMA TAKIVA PROGRAMI ZA RISUVANE SPECIALNO ZA ANIMETA???????????Ako ima kajete mi nekoq mnoo 6e sum vi blagodaren 
AH!!!znaeh ama mi izleze ot glavata imeto na programata  vij sea 6te razrovq tuk tam i ako q namerq 6te q napi6a
_________________ Enjoy life. There's plenty of time to be dead. ------------ Който казва, че трудът е песен, нищо не разбира от музика.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Окт 24, 2005 1:54 am |
 |
Gray Fox |
|
 |
Регистриран на: Съб Авг 13, 2005 9:25 pm Мнения: 1184 Местоположение: If i told you i would have to kill you.
|
tivva написа:
Леле!А аз се бях заблудил,че горе-долу мога да рисувам.  ops:
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Окт 25, 2005 12:42 am |
VVP |
|
 |
Регистриран на: Чет Сеп 22, 2005 12:03 pm Мнения: 192 Местоположение: already dead
|
-
Последна промяна VVP на Нед Юли 26, 2009 11:57 am, променена общо 2 пъти
_________________ Абе, вие сте се сцепили да говорите за тролене бе.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Окт 25, 2005 5:52 pm |
 |
Rumiko |
|
 |
Регистриран на: Вто Окт 04, 2005 6:05 pm Мнения: 438 Местоположение: Ул 4-ти километър
|
Страхотни са!!!
Като ги гледам ме хваща срам от мойтте  ops:
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|