Дата и час: Пет Фев 07, 2025 3:16 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 8 [ 116 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сериали: Dexter
МнениеПубликувано на: Вто Ное 15, 2011 12:06 am 

Последният епизод беше страхотен. :ok:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 15, 2011 3:22 am 
Аватар
*

Доста постно до момента. : ) Разочароващо. Радвам се, че има поне нещо едва качествено с убиеца, освен задника на асистентката на Мисука, не помня нищо интересно да е ставало. Една и съща идея с " Не чувствам нищо, не вярвам в нищо, освен кодекса на бащата " не може да работи шест сезона подред. =о

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 15, 2011 7:02 am 

True that. :/

К'вото ни дават, на това се радвам. :/ Иначе като цяло този сезон не е нищо особенно. Само последния епизод биваше. Оставам си фен на първи и четвърти сезон ('дет беше с Тринити).

Ah, and I fucking missed that epic soundtrack from season 4:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2011 8:53 pm 

Oт 6 сезона чакам този момент и ето.. Г/д добър финал на сезона. Не очаквах да се случи. Сега чакане...

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 26, 2012 9:09 pm 
Аватар

Хубав замисъл, добра актиьорска игра. Харесва ми, трябва само да изгледам последния засега сезон.

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 5:04 pm 
Аватар
*

О, да, десети епизод свърши много яко (още две серии ми остават, бавно го бутам), но сега останах много приятно очарован, използваха доста хитър криминално-мистериозен трик, който сме виждали и на други места, но тотално ни подхлъхзнаха този път... доволен съм. ДРАЗНИ МЕ, че Декстър прави тъпотии и убива прекалено рисковано, макар че слага въпросните ръкавици и не го ловят камери, не остава стъпки и к'во ли още не. Ще си взема и аз едни такива и ще убивам бившите си.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 1:32 am 
Аватар

Squall_1st написа:
ДРАЗНИ МЕ, че Декстър прави тъпотии и убива прекалено рисковано, макар че слага въпросните ръкавици и не го ловят камери, не остава стъпки и к'во ли още не.

Скуале, то ако няма риск ще се изгуби напрежението което излъчва сериала, хубаво е, че вкарват и такива ситуации :) 6 сезон също беше много силен, края доста ме изненада!!

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 08, 2012 11:18 am 
Аватар
*

Johnny Cage написа:
Squall_1st написа:
ДРАЗНИ МЕ, че Декстър прави тъпотии и убива прекалено рисковано, макар че слага въпросните ръкавици и не го ловят камери, не остава стъпки и к'во ли още не.

Скуале, то ако няма риск ще се изгуби напрежението което излъчва сериала, хубаво е, че вкарват и такива ситуации :) 6 сезон също беше много силен, края доста ме изненада!!

Не, сериен убиец, който не го хващат, не трябва да прави такива нелепи грешки. Прекалено много се губят нещата вече, защото уби прекалено много хора без найлони и другите му принадлежности, което започва да обезмисля употребата им от първоначалните серии, след като резултата е един и същ. Остава само удоволствието от това да видиш увити хора в найлони (особено сексапилната полицайка-убиец от четвърти сезон) и да признаеш, че това е ритуала на Декстър, но дори това става леко повтарящо се. Идеята ми е, че този ритуал съществува, защото е изхода от това той да бъде заловен, не остава кръв, не остава доказателства, а Декстър вече прави само грешки и сега на сила идва сестра му, дето от има няма четири-пет сезона си мисля, че му е истинска жена (извън актьорския свят), а в сериала не са биологично свързани, Декстър трябва да е достатъчно извратен персонаж сам по себе си, за да интегрират сексуалния им живот на филмова лента... би било найс.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 08, 2012 9:45 pm 
Аватар

Всъщност да, когато гледах клипа от наградите ''Златен Глобус'' 2010 в реалния живот наистина са заедно.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2012 11:52 pm 
Аватар

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2012 2:07 am 
Аватар
*

Да, да, успех, не бих паузирал тия изображения, за да гадая върху тях. Но определено много дълго го чакам този сезон... никой друг сериал не гледам сега, понеже и нямам време, а и нещо ми е скука.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2012 1:51 am 
Аватар

Squall_1st написа:
Да, да, успех, не бих паузирал тия изображения, за да гадая върху тях. Но определено много дълго го чакам този сезон... никой друг сериал не гледам сега, понеже и нямам време, а и нещо ми е скука.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 12:02 am 
Аватар

На мен все ми се струва,че Декстър отново ще измисли някво оправдание с което да заблуди Дебра и да запази същността си на сериен убиец.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 1:03 am 
Аватар

или пък ще я въвлече и нея и ще убиват заедно =))

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 1:38 am 
Аватар
*

Най-вероятно ще се поскарат и няма да имат същите отношения никога. По-интересното е как ще работят заедно на едно и също мнение и как тя точно ще си затваря очите. Най-добрия вариант сред всички персонажи, които да знаят кой е и кво прави, е Дебра. Именно защото може да я задържат поне на 60% същата и да е с интересна роля, но да е още по-интересно доразвито като знае вече, че има dark passenger в офиса им. И като гледам ще има още доста инфо за детството на Декстър, което не знам дали ми харесва като новини.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 8 [ 116 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]