|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:19 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Пон Юни 18, 2012 9:50 pm |
|
realist |
|
|
|
Shamo, Baki, Yotsuba&! , Dorohedoro, Ubel Blatt , Toriko, Beelzebub, Sun-ken Rock , Kyou Kara Ore Wa!!, Akumetsu, Bokurano, Monster, Pluto, Sanctuary, Parasyte, 20th Century Boys, Gyo, Beck, Hokuto no Ken, Ares, BioMeat: Nectar, Bremen, Shin Angyo Onshi, Slam Dunk, Great Teacher Onizuka.
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Пет Юни 22, 2012 1:33 pm |
|
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
Eden ми се струва добро, да. Другите съм ги чел, а псайрен не ми харесва като арт, така че не съм и го започнал. На Nihei Tsutomu съм му чел повечето струващи си неща, така че отпада като вариант. Ако дадете други предложения, ще е чудесно. Ghostbuster написа: Виж и Break Blade, Btoom!, Sidonia no Kishi Мерси за тези!
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Сря Юни 27, 2012 7:38 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
^ Hapi Mari, Midnight Secretary, Cosplay Animal, Desire Climax, Watashi no... Megane-kun, Otona no Jikan e симпатична, но излиза бавно; на Shinjo Mayu - каквото хванеш (вече си прочела Love Celeb, така че знaеш за какво иде реч ... макар че историите повечето никак не са добри), на Hazuki Kanae също повечето манги стават (Suki-tte Ii na yo е нейна, ако ти говори нещо като арт), на Katsumoto Kasane смът мангите са хубави, на Fujita Kazuko заглавията Gold и Silver, на Yoshihara Yuki също по-смътти мангите й би трябвало да се впишат, на Shimaki Ako смътчетата също не са лоши, а да - вечното Boku wa imouto ni koi wo suru, може би и Akkan Baby ( макар че не знам дали не си я чела вече), Kyousou Heaven, Shinju no Kusari (тази и предната са на Minami Kanan)....
PS И преди да съм забравила от мангаката на Midnight Secretary, можеш да хвърлиш едно око на Kindan no Koi wo Shiyou поредицата ^.~ Може да направиш същото и с другите манги на мангаката на Hapi Mari ^^''''
PS2 Много дълго стана, не съм дала баш точни заглавия (защото половината от тези манги са по 1-2-3 тома), но пък знам и че четеш доста .... така че и ~5 да ти харесат - пак ще съм доволна xD
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Чет Юни 28, 2012 6:14 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
^ Liar Game, One Outs, Akagi, Kaiji (в 4-ри части е), Usogui, Gambling Emperor Zero (другото му название е Tobaku Haouden Rei), Ten - Tenna Toori no Kaidanji (общо взето почти всички заглавия на Fukumoto Nobuyuki съдържат gambling), Life Is Money ...
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|