|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 11:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Вто Юни 19, 2012 6:54 pm |
|
realist |
|
|
|
Shinigam1 написа: Никога не казвай Кубо не би го направил !!! Глейте са ще измрат половината. Той Кубо и той незнае кфо прай така че няма кфо да коментирате тука .Според мене е сомнамбул и рисува на сън и като излезе релийза тогава вижда кфо е направил . По-добро описание на начина на работа на Кубо, не съм срещал до сега.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Юни 21, 2012 10:03 am |
|
isena |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 16, 2008 3:02 pm Мнения: 358 Местоположение: DE
|
Това е фенарт link Mangastream има навика да вмъква подобни страници
_________________ ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Юни 21, 2012 10:54 am |
|
injudicator |
|
|
Регистриран на: Сря Авг 15, 2007 2:44 pm Мнения: 46 Местоположение: Пловдив
|
Не съм писал тук от 2 години Як чаптър, нещата стават сериозни. Забавно е, че Зараки няма Банкай, има Кендо, което не могат да му вземат. Лошото е, че куиншитата имат Последния си стил> имба... Ще е готино Ичиго да ги трепе в Холоу формата, пък те да се правят на ангели. Бе изобщо трябва да ги посмелят от бой и да потренират още преди да има следващия showdown
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Юни 21, 2012 12:24 pm |
|
Spike |
|
|
|
loader написа: Бръкнаха му в окото на Кьораку.. иначе да, това прилича на Грим, който кой знае от каква полза ще им е. Дам това е той. И btw. аранкарите може да са доста полезни ако се замисли човек. Всъщност шинигамитата в момента са отслабени поне на 50% от възможностите им, заради банкая. Ако се появят няколко силни аранкара като Грим, ще е доста добре. Куиншитата няма как да запечатът техните release на мечовете. И те ще могат да се бият на full. Амаа мозакът на Кубо едва ли ще осъзнае това. Затова са ги заловили или един вид превзели. бтв. пичага @isena знам, че това е фенарт,но пак ми беше по-интересна от 90% от цялата глава.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юни 22, 2012 11:13 am |
|
lass |
|
|
|
Е, няма как мангата да продължи още 1 година, като се знае, че това ще е последния арк... Трябва да е супер дългия арк като Hueco Mundo и Айзен арк, а ако не е и по-дълъг, за да се прави цяла година... Не ми се вярва арка, да е толкова дълъг, най-малкото заради бързото развитие на нещата... Бих препоръчал да се прочете и последният арк за истинските фенове, защото си му се вижда края...
_________________ Destroying the misfortune that attacks the family with their own body, they become the sun that brightly shines upon an area.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|