|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 3:20 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Юни 15, 2012 11:24 am |
|
hellsing87 |
|
|
|
Дам... така е. Замислих се впоследствие, че езерото е от морска вода. Но надеждата умира последна. Кой знае на какви други изненади може да се натъкне Санджи в езерото.
Последна промяна Ghostbuster на Пет Юни 15, 2012 8:33 pm, променена общо 1 път |
Reason: Не цитирай пост над твоя ; ) |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Юни 15, 2012 2:22 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Вегапънк. Убеден съм че е той. Ода от много време разпрявя с SBS-овете че Vegapunk ще се появи скоро и ще разкаже ВСИЧКО за devil fruit-овете. Иначе според мен това дето пребори Luffy и Law е свързано само със Caesar, не Vegapunk/сянката. Cover page-ът беше един от най-големите THE FUCK!? ever
Последна промяна Wind_Falcon на Вто Юни 19, 2012 5:33 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Юни 18, 2012 10:59 pm |
|
JohnnyQuid |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 22, 2010 6:11 pm Мнения: 2690 Местоположение: Void
|
lass написа: Хорааа, 1 въпрос... Някой мисли ли, че накрая по някакъв начин Лъфи и Роджър ще се бият... Знам, че в момента леко офтопик от мангата, но се чудя дали съм само аз... Имаш предвид Шанкс?
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Юни 18, 2012 11:40 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
От дека па ви дойде Ао. Той в момента си напича гъза на некой Айсберг при Драгон или Дедото... нищо общо с тук. И на мен първата мисъл бе Вегапънк, но тъй като са скарани със Цезар, или поне с такова впчеталение съм останал, втората мисъл бе 4тия император - Кайдо, срещу когото Лъфи и Лау се наговориха. По-оправдано е да е второто, тъй като вегапънк може да е по-епик-босс от Черния и някак се полага на Франки и Чопър, а не на Лъфи или Лау. Плюс това той строи армия за правителството от пацифисти, дали ше му се занимава с Цезаровите био-изчадия? Припадането беше типично блийчовско "рейятсу присъствие" или като това, което ШАНКС наложи на екипажа на Белия.. НО, ако е хаки, такива като Робин, Франки и всичките мизераблюкси на Смоук тряяше да изпопадат. Какво е тва избирателно хаки??? Ако е анти-девил-фруит-юзър-абилити/ъпгрейд (нещо по-характерно за вегапънк), пак - трябваше и тях да отнесе. Ако е Вегапънкско устройство, тряяше датчиците на СУУУПУУУРР ФУРАНКИИИ да го засекат на радара... >>> ОСВЕН АКО >>>, но тва е тъпа теория... Лау не е Лъфи и Лъфи не е Лау. Тогава и само тогава, при ефект в/у "Лау" може да се отрази и на "Лъфи". ИЛИ ако Лау не е сложил фейл-сейф ВЪВ Лъфи, това също прави нещата възможни. И тъй като Лау страда - така става и с Лъфи. Ама па никой не вярва, че е от Цезар, а То и очаквахме това да стане, заради Магелан. Ще ми е кеф да видя Нами да прави некъв ДИАБЛО ритник Лъфи и Роджър няма да се бият, но може да се срещнат, символично, "предавайки съобщението". Шанкс ще издъхне и той в ръцете на Лъфи, щото Лъфи няма как да го победи, евър. А черния и преди сме обсъждали - флага с 3те глави, 3-те рески на Шанкс на главата.. това не е един човек, това са трима, в едно тяло. За това и беше закрито отнемането на силата.. бля...
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Юни 19, 2012 5:31 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Точно така Саяне, обсъждали сме го, не е 3ма човека в едно тяло: (Chapter 0 Strong World) И аз точно казах че сигурно е нещо свързано със Caesar отколкото със сянката...
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Юни 20, 2012 12:06 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
|
Саяне този панел според мен Ода го е нарисувал специално за да покаже че белега на Шанкс не означава че Черния е 3ма човека или нещо такова. Просто в миналото Тийч е използвал claws за оръжие, което се подкрепя именно от меча на Марко, че за десетилетията са изградили различни бойни стилове. За мен 3ма стомаха/човека е прекалено gimmicky, дори за OP. Предполагам ти просто си падаш по налудничеви преположения (Гътс е Skullknight ), което няма нищо лошо разбира се.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|