Дата и час: Вто Мар 04, 2025 1:22 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 6 [ 81 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2007 5:15 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Е не защо...Грифит просто ги е използвал за собствените си цели. Същото прави и Аджите. Бтв скоро следват 5-те тома флешбак ^^

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2007 7:51 pm 
Аватар
OnizukaKun

Е, тъкмо ще прочета до тогава излезлите томове...и ще дойде редът и на 5-те тома флешбак...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2007 9:30 pm 
Аватар

Уааааа Сандо :( :( как можаха така мръсно да я изиграят :( и онова "нещо" Аджитае к'ва усмивка прасна просто.... да ти е ке да му я изтържеш от лицето :)
и накрая се оказа че Мунсу найстина се е боцнал ама са ко стаа :? нали както споменах по горе не предизвикваше ли тая такова илюзия че сичко ти е наред :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2007 10:45 pm 
Аватар
Masaka?!

И възкресяваше от мъртвите... затова онова момче си тегли куршума, щото беше умрял преди ехеее...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2007 3:16 pm 
Аватар

Това е първата манга, на която ми се чете флашбек, как само искам да видя падането на Джушин :!: А дали Мънсу като се "върне от мъртвите" проклятието няма да се разруши? Не знам как ще се бори срещу Аджи Тае, дърпайки си от инхалаторчето :lol: .

Цитат:
Само аз ли виждам разликата между Аджи Тае и Грифит Shocked Грифит предаде верните си приятели при възможност , която нямаше как да знае
Е той Грифит получи тази възможност в следствие на действията си, така че според мен пак може да се каже, че той е "виновен" за превръщането си в Бог :arrow: и аз виждам доста голяма прилика между Аджи Тае и Григит.

Изчетох 10 том. Става адски интересно, не че досега не беше, но това вече на нищо не прилича :lol: .Аджи Тае задейства плана си за създаване на свят, такъв какъвто го вижда той. Командирите на армията му са маса яки, макар че този с цилиндъра ми е любимец засега :!: Казах ли, че нямам търпение за предстоящия флашбек?! :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2007 9:26 pm 
Аватар
OnizukaKun

Историята в последните глави...накъдето тръгна, очаквам среща не много приятна на Мунсу и Сандо :roll:

Nocturno написа:
Не знам как ще се бори срещу Аджи Тае, дърпайки си от инхалаторчето :lol: .

Надали ще му трябва инхалатора...той ще се върне...като онзи от острова(с чумата...там каквато беше заразата)...мъртав но бродеш из живите...

И, Сандо...Аджите/ Аджи Тае я изигра доста сериозно...това ми е най отвратителния Bad Gay...с тази негова усмивка " Ни лук ял, ни лук мирисал " :evil:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 22, 2007 12:39 pm 
Аватар

Линк към новата глава от 11 том. Kippei няма да е скоро срещата между Мънсу и Сандо, предвид че флашбека започна.

Честно казано не ми е много ясна цялата история с иглата от мандрагората. Даже онзи в началото явно не е бил баш мъртъв, предвид че си тегли куршума накрая. Дори, когато Мито разправяше какво точно представлява мандрагората не ми се изясниха нещата. Мънсу ще се събуди ли, ще се превърне в undead, или някаква друга история?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2007 2:03 pm 
Аватар
Masaka?!

Междо другото, 18та глава от 10ти том има и part 2, да не я изпуснете, че се разкриват адски много нови изроди...
Излезе и втора част на 19та глава, всичко е вече качено на сървъра, sry, за малкото забавяне...

Дано Мунсу се оправи преди да го прецакат с 'противоотровата'...

ЕДИТ: вече го има целия 11ти том, кеффф; ама що никой не моментира.. ;/ Ще почна да си пиша сам на себе си като лудите...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2007 4:25 pm 
Аватар
OnizukaKun

Битката в последния чаптър...доста ми хареса (даже ме запали) да науча повече за миналото на Мунсу...
Въх, за Аджите/ Аджи Тае...как си изпусна шанса...да покаже какво може...като Адово Изчадие :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2007 11:43 pm 
Аватар
Masaka?!

Обаче ми е интересно - това копеленце по принцип си ги е владеело номерата с избухването на същества от растояние и прочее... откъде се е пръкнала гадта тогава?

Мунсу просто рулира от всякъде, беше супер надъхващо като войниците почнаха да му скандират името :D Пък и двойка мечове, брей... как го е прецакала астмата, толкова е бил imba преди...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 07, 2007 9:18 am 
Аватар

Ъъъ 11 волум ли трябва да сваля та да вида новия/те чаптъри или и десети трябва да си дръпна, че аз не знам кое до каде съм прочел просто дърпам винаги най новото :oops:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 07, 2007 9:30 am 
Аватар
Masaka?!

Ама и вие едни въпроси задавате - дърпаш и двата и цъкаш на random от 10ти том примерно към края да видиш дали си го чел... 5 минутки време щи отнеме...
Ако си чел главите, когато Мунсу сънува как се запознава със Сандо - значи само 11ти том ти трябва.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 07, 2007 10:05 pm 
Аватар
OnizukaKun

Тъкмо прочетох 2-част на 20 глава...ей, така трябва да се държиш с един крал :lol: този крал аз го помислих за жена...но като го чух че харесва жени...се по изненадах (си рекох "Бах...тази е лесбо"):lol:

Мацката на Мунсу е била много яка Изображение

Нямам търпение за следващата глава...интересно ми е Аджите/ Аджи Тае какво ще си каже с краля...дали от тук започва падането на Джушин...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2007 3:56 pm 
Аватар

Дааа, отново в София, отново мога да си пиша за любимите манги :D !
Цитат:
Обаче ми е интересно - това копеленце по принцип си ги е владеело номерата с избухването на същества от растояние и прочее... откъде се е пръкнала гадта тогава?
И на мен това ми е много интересно. Да не излезе и той някаква гадна твар като онзи магьосник? Също така и много сатанински го раздаваше, когато му се появиха онези черни крила кото прегърна Сандо.

Сигурно сега започва краят на Джушин. Аджи Тае вече е много близко до краля и сигурно ще почне да му влияе по някакъв начин и да прокарва свой хора.

Битката беше супер надъхваща :!: Наистина беше яко като изпратиха Мънсу The absolute general :shock: . В интерес на истината не ми хареса, толкова много гаджето на генерала, повече си паднах по царя :lol: .

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 22, 2007 3:16 pm 
Аватар
OnizukaKun

Завързва се доста сложна и объркваща тройна любовна връзка! Интесено как ли ще се развие :roll: подозирам как ще завърши!!!
Все, повече мангата се превръща в една от любимите ми...малко по-бързо само да я превеждаха...количеството което ще ме задоволи :roll:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 6 [ 81 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]