|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 3:18 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Kuroko no Basket Публикувано на: Нед Апр 04, 2010 11:43 pm |
|
UchihaItachi |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 7:23 pm Мнения: 2837 Местоположение: Shamballa
|
hikuk написа: UchihaItachi написа: hikuk написа: Абе тва, че не са се разбрали от защитата кой да го пази, не означава, че е станал невидим. Говори така когато почнеш да разбираш повече от мене от баскет Искаш да кажеш, че е станал невидим Не. Но ти казваш че противника не е разбирал от защита.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kuroko no Basket Публикувано на: Пон Апр 05, 2010 1:48 am |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
UchihaItachi написа: Не. Но ти казваш че противника не е разбирал от защита. Казах, че не са се разбрали кой да го пази, а не, че не разбират от защита.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kuroko no Basket Публикувано на: Пет Юни 01, 2012 7:35 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
~ bump Защото анимето почна и защото захапах мангата. И защото бишитата са много сладки ... ^///^ Направо да им се ненагледаш - оххх, айде и аз се заплеснах - отива да си фенгърълства в ъгъла xP Та така - като оставим многото позитивни старни на мангата (за които може би ще напиша някой ден), не знам дали само на мен почна да мяза малко на es21 по отношение на някои техники xD Не че аз съм баш експертът по баскетбол, но все пак ...някои неща изглеждат строго нереалистични ~ Не знам японските про-та как изглеждат, но тези май могат съвсем спокойно да ги задминат XD След 160-та глава мога да кажа само "Айде наш'те". Жал ми е за Киьоши Само да не си е докарал съвсем сериозно усложнение И още ме яде Seijuro Akashi - от 113 глава насам почти нищо за него не са дали. А искам Кагами да му напарви един реванш за изпълнението с ножиците >.>
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kuroko no Basket Публикувано на: Чет Юни 07, 2012 1:32 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
След 166-та глава съм О.О Кийошиииииииииииии <3 <3 <3 He's BACK !!! Признавам, Кагами направи изпълнение за милиони, за съжаление целият тим сега се крепи на него ... или поне за нападенията И намерих спойлери по 167 глава -> http://spoil-manga.blogspot.ch/2012/06/ ... t-167.htmlИ само мога да кажа - дупе да им е яко на Сейрин >.< Даже и с Кийоши вътре >.> Естествено има 1 минута до край на мача и нашите водят с 1 точка *it's killing me* Просто на Кагами почти се е изчерпала енергията, едно че не съм сигурна дали ще остане до края на времето ...въй усложнения >.> А продължилия отбор играе срещу този на Кисе. Найс Направо отсега нататък само епик мачове ще има <3 Аомине също е мега имбата. Нищо че загуби от дуото Куроко и Кагами - само от коментарите, които прави, си личи какво е имбаво туй същество x3 Представям си като се сработи с неговия отбор - мисля че втори път Сейрин няма да ги бие xDDD PS Извинявам се за повторния пост, но просто нямаше как да го пропусна този момент xD *fangirl* PS2 Няма кой да пише с меееен
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kuroko no Basket Публикувано на: Нед Юни 17, 2012 7:34 pm |
|
subzer0 |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
deathrazor написа: Понеже анимето е добра адаптация няма смисъл да почваме мангата Прав си, но една седмица ми се стори доста дълго време и не устоях на желанието си да разбера какво става по-нататък и се "гмурнах" в мангата. За съжаление доста бързо я наваксах и сега и нея трябва да чакам да излезе, но какво да се прави - заслужава си. Няма съмнение, че и следващия мач срещу Кисе ще е епичен, ако нашите успеят да стигнат дотам. Може пък да видим, дори как копира някое от уменията на Куроко, но се съмнявам. Според мен може да ползва движенията на Аомине и в последствие някои от движенията на Кагами, ако разчита все още на тази тактика, защото нали в това му се състои таланта. Между другото, като видях капитана им (на the Generation of Miracles) за пръв път адски много ми заприлича на Гара (Naruto). Защо му трябваше да си отрязва косата... А и като му видях характеристиките, т.е. че е на една височина с Куроко не ми се мисли каква имба трябва да е за да е бил 3 години поред "началник" на останалите чудовища от Тейко.
|
|
|
Заглавие: Re: Kuroko no Basket Публикувано на: Чет Юни 21, 2012 1:01 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Нашите стигнаха .... ией Два проблема с новия, който се появи: 1. Ще направи номер на Кагами (той и без това е на края на силите си) 2. Ще победи Кисе и няма да играят Сейрин срещу отбора на Кисе ... което ще е много ама много тъпо 3. Комбинация от пъривте две
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kuroko no Basket Публикувано на: Чет Юни 21, 2012 1:42 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
За съжаление, Кийоши много ме съмнява да играе по-нататък въобще Първо, защото му е трябвало достатъчно време само за рехабилитацията без операцията (ни вест, ни кост от него в първите глави, а после разбрахме и че е изпуснал мачове още от предната година). Сега с операцията и рехабилитирането - просто не го броя в следващите мачове. Най-вероятно ще бъде или в публиката или ще да дава някой и друг съвет на Сейрин (от треньорската скамейка). Но в игра не го виждам.... Много е тъпо, защото първо е добър играч, второ, защото е страшна опора за отбора и все си мисля, че ако има някой от "нормалните", който да влезне в Зоната - това трябва да е той. Сакън
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kuroko no Basket Публикувано на: Чет Юни 21, 2012 2:06 am |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Може да влезе на финала, за да им даде някой "съвет", да си довърши коляното и да излезе пак "WIN FOR ME SEIRIN!" да им каже след това и да се надъхат.
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|