|
Дата и час: Съб Дек 14, 2019 10:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Оценете AMV-то с числата от 1 до 10!  Публикувано на: Съб Юни 16, 2012 4:18 pm |
 |
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5005 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
Чак се чудя как така няма такава тема. Ето как се играе. Просто е:1. Аз поствам AMV. 2. Следващия потребител трябва да оцени AMV-то с оценка от 1 до 10 и да пусне друго AMV и т.н. Правила:1. AMV-то трябва да се слага в таг за видео. Пример: [video]http://www.youtube.com/watch?v=nSw9s_ha2RY[/video]
2. Позволено е да коментирате по какви критерии и как оценявате даденото AMV, но не и да спорите, че еди-кой-си потребител не е оценил AMV-то ви както трябва. Каква оценка ще даде следващия юзър, е личен негов избор - няма място за сръдни, ако любимото ви AMV не е оценено, както на вас би ви се искало. 3. Не поствайте AMV-та със секс сцени, на които ясно се отличават полови органи и действия с тях. Досега не съм срещал такива, но все пак... 4. Не поствайте повече от 3 пъти на страница. * Ще помоля модераторите да съдействат, ако някое от горепосочените правила бъде нарушено. Благодаря!Първи съм аз: И понеже аз поствам първи, няма какво да оценявам, затова давам тази възможност на вас.
 Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Оценете AMV-то с числата от 1 до 10!  Публикувано на: Съб Юни 16, 2012 4:45 pm |
 |
KoP3Le7o |
|
 |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9267 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
10/10
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Оценете AMV-то с числата от 1 до 10!  Публикувано на: Съб Юни 16, 2012 5:22 pm |
 |
DiaDora |
|
 |
|
Не е my cup'o'tea тоя клип нещо. На ДН имам други любими. 7= __________________________ Аз пуснах почти идентична тема мнoooooго отдавна в АМВ раздела, щот си мислех ,че ще изхвърчи от фенкусиите, поради това, че има подобна за АМВ-та тук. Да видим тази как ще потръгне, ако мине МОД контрола, ще съм мн happy. Mного от любимите ми клипове са ги махнали тъпаците от тубата. Листа ми с 'любими' отънява от ден на ден. Ето нещо от там, намерих го re-up: това е via СелБи, мн му уважавам вкуса, допада ми
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Оценете AMV-то с числата от 1 до 10!  Публикувано на: Съб Юни 16, 2012 8:04 pm |
 |
KoP3Le7o |
|
 |
|
8/10
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Оценете AMV-то с числата от 1 до 10!  Публикувано на: Съб Юни 16, 2012 11:07 pm |
 |
DiaDora |
|
 |
|
пффффф, лудницааа!! 10ка кристал
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Оценете AMV-то с числата от 1 до 10!  Публикувано на: Нед Юни 17, 2012 1:41 pm |
 |
KoP3Le7o |
|
 |
|
7/10
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Оценете AMV-то с числата от 1 до 10!  Публикувано на: Нед Юни 17, 2012 2:04 pm |
 |
DiaDora |
|
 |
|
Не ми улавя духа на анимето това АМВ. Ефектите и съчетанието им с музиката също не пасна нещо.
6/10
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|