|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 10:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: .::Работа с MKVExtractGUI - Извличане на Субтитри от .mk ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 14, 2012 9:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6283_1559926008.jpg) |
KoP3Le7o |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Ти ме уби! Аз се отказвам, по-точно нямам други идеи... Нека някой по-вещ да се изяви.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: .::Работа с MKVExtractGUI - Извличане на Субтитри от .mk ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 14, 2012 9:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=35280_1393568351.png) |
xPsychOx |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 06, 2009 1:08 am Мнения: 1786 Местоположение: The Fap Cave
|
Моите проблеми са световни шампиони. Няма да е зле, който се пробва срещу шампиона ми, да напише най-подробно какво точно прави. След изваждането на субтитрите, да обясни с коя програма ги превежда, как изглежда програмата му, какви са и настройките пипани по нея, после какво точно пипа по mkvmerge и т.н. С колкото се може повече детайли. Онегайшимасу!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: .::Работа с MKVExtractGUI - Извличане на Субтитри от .mk ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 14, 2012 9:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44075_1379333690.jpg) |
Arthas |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
пробвай да ги конвертираш в .срт,не знам защо но при мен така се оправи. също така от Control Panel ->Clock, Language, and Region -> Region And Language -> Administrative го правиш на Bulgarian ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) знам какво съм на писал :Д не трябва само в Formats да го смениш,ами и тук,защото именно това е за Unicode дешифровката. Цитат: This setting (system locale) controls the language when displaying text in programs that DO NOT SUPPORT Unicode - обяснение на тази функция
Последна промяна Arthas на Чет Юни 14, 2012 10:02 pm, променена общо 1 път
_________________ Животът е труден,а ако ти е лесно,значи не живееш правилно.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|