|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:04 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 06, 2007 9:03 pm |
|
pisulka_sensei |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 4:17 pm Мнения: 3049 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
|
Аз на компа имам 29 волума и мислех че тoва са си всичките. Ама то имало още. Жалко обаче, че сега ще трябва и да се чака...
И още един въпрос, те колко се очертават волумите или не се знае? Още много ли сме далеч от края
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 06, 2007 9:49 pm |
|
pisulka_sensei |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 4:17 pm Мнения: 3049 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
|
Morridin написа: Много сме далеч от края... Гътс според мен няма никакви шансове срещу Грифит, освен ако не се появи Deus ex Machina и стане някъв тотален армагедон...
Немам си представа за кой говориш хD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 06, 2007 11:16 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Deus ex Machina - богът от машината, общо взето лит. похват, при който се случва нещо свръхестествено, така че действеието да се развие в желания от автора начин... /малеее, какви термини знам, а изкарвах 4ки по литература, ццц... /
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 15, 2007 6:10 pm |
|
Kippei |
OnizukaKun |
Регистриран на: Вто Окт 25, 2005 3:58 pm Мнения: 1111 Местоположение: ~From Out Of Nowhere~
|
Spokesman Of Madness написа: Някой да познава King Griffith?
Вече се запознах
Тази, Шарлот е голяма патка...то любов ама чак такава Грифит си е маниполатор...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|