https://addons.mozilla.org/firefox/3843/ Разширение, което сменя юзър агента между нормалния и мегаъплоудския с 1 клик . И си бачка перфектно - в момента тегля от там .
_________________ The emptier your head is, the more room there is to pack with dreams
Заглавие:
Публикувано на: Пон Мар 26, 2007 11:01 am
Evility
Преди малко стана нещо много странно. Както съм си в Операта и исках да свалям нещо, хич не погледнах линка какъв е. Оказа се, че е за MegaUpload. И тук идва интересното - не ми поиска туулбар, а само да въведа там трицифрения код! Първо си викам - а, нещо се е объркало. Да, ама не. Убедих се напълно след като свалих 6-7 файла оттам без никакви проблеми При мен ли е само така или просто са се отказали от идеята за туулбар
случил си да не са заети 50те слота и толкова
_________________ and don't panic.
Др. Хаус написа:
Rational arguments don’t usually work on religious people. Otherwise there would be no religious people.
Стигам до т.3 и това "4. Добавете му стойността "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1; MEGAUPLOAD 1.0) Gecko/20061010 Firefox/2.0" (ако сте с по-стар може да смените версията накрая, но това е без значение)." ops: И това не го разбирам >Моля обяснете.
Стигам до т.3 и това "4. Добавете му стойността "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1; MEGAUPLOAD 1.0) Gecko/20061010 Firefox/2.0" (ако сте с по-стар може да смените версията накрая, но това е без значение)." ops: И това не го разбирам >Моля обяснете.
Пробвай с разширението от няколко мнения по-горе - лесно е и бачка .
_________________ The emptier your head is, the more room there is to pack with dreams
Tъй в момента caprice06 ми обясява на ЛС ама все още имам проблеми(и btw досега не съм ползвал Mozila,карал съм досега на Opera,и тая "Мозилка" не ми е ясна,разучавам я,там менюта тва онова)
Супер полезно, много удобно и най-смешното е, че в работата го направих без проблем, пък у нас..........все нещо ставаше и - каръщина....но накрая в 5 ч сутринта стана магията.
EDIT: Нещо постоянно ми се ресетва настройката на компа у нас. Първо се порових из страницата на аддс-он и намерих някакво решение, ама после пак ми се ресетна.....вече ще откача, някой да знае как точно да го спра тоя затворен кръг?
_________________ Twinkle, twinkle, little star,
How I wonder what you are.
Up above the world so high,
Like a diamond in the sky.
Окей тука (в края на първия пост) пуснах обяснение как да се дърпа с Opera и Internet Explorer без да се записва досадния Toolbar.
(обяснението за Opera го намирах само в полски сайтове.)
Заглавие:
Публикувано на: Чет Май 17, 2007 6:39 pm
640509-040147
Silent Assassin
Регистриран на: Пет Юли 22, 2005 1:50 pm Мнения: 1856 Местоположение: Шумен/Русе
добре си намерил тая настройка dripper. никъде нямаше описание как се сменя тоя гаден http хедър в операта. това не го сменя а само добавя към него, но върши работа.
само че това, че действа с Alexa Toolbar е някакъв бъг. би трябвало да се пише "MEGAUPLOAD 1.0"
чудя се дали да ъпдейтна туториала си в един друг форум да включва и за опера ама май няма да го направя. а там голяма маса линкове са в megaupload.
_________________ and don't panic.
Др. Хаус написа:
Rational arguments don’t usually work on religious people. Otherwise there would be no religious people.
Абе нещо се прецака Исках да тегля нещо от MegaUpload, затова си пуснах Mozilla-та - иска ми туулбар. Пробвах и даденото от dripper за Оpera-та - пак същата работа Някой може ли да помогне?
Публикувано на: Вто Авг 21, 2007 11:35 pm
K i v a. to Last
Регистриран на: Нед Май 13, 2007 9:44 pm Мнения: 4953 Местоположение: Mad tea party
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения