Дата и час: Вто Фев 11, 2025 7:17 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 15 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Reideen (2007)
МнениеПубликувано на: Пон Мар 19, 2007 2:30 pm 

Animenfo

Изображение

Заглавие: Reideen (2007)
Епизоди: 26
Категория: Комедия, Училищно, SciFi, Mecha, 3D битки

Сюжет: През последните си 10 години, Saiga Junki живее като съвсем нормален ученик, но един ден му съобщават, че са намерили останките на баща му, който е бил много известен архелог. Докато се намират в планината Kurokami, където са намерени останките, Saiga изпада в бесъзнание и вижда как върви из руините и намира златна гривна. В същото време пада метеор близо до планината и от там започва историята на анимето. С помоща на гривната, Saiga се телепортира в "Reideen" и започва битката между извънземният робот нашественик и незнайният златен Reideen...

~~
http://youtube.com/watch?v=tf33m_ebZOE

първи ep. беше отвратителен , но след втори еп. вече лекинко си промених мнението и се зарибих до голяма степен. просто съм пристрастен към стила на рисунък на продакшън ай джи. и все пак нека да си правят якото 2д и сел шейдинг, но да не се пробват да правят лъщящи 3д модели за да не изпитвам такава агония все път като видя мековете .
харабежен е реидеен , да знаиш ;)

Последна промяна crazy_little_crow на Пет Сеп 04, 2009 2:37 am, променена общо 1 път
Reason: оправен първи пост на темата~

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 19, 2007 2:54 pm 
Аватар

Беее...първи епизод нямаше да е толкоз зле, ако "екшън" сцените не бяха безкрайно разтеглени...не знам как по-точно да се изразя - гледаш как 7 минути, някъкво гигантско робо-добиче се мотка из една долина и нищо друго не се случва.

М/у другото, до тук не виждам никъква връзка с Reideen-а от 1996 (или поне с епизодите, които гледах от него)...там робо-суутовете не бяха гигантски...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 19, 2007 2:57 pm 
Аватар

първи еп. беше толкова отвратителен, че стига да се откажеш от целия сериал, хубаво че към втори нещата вече се оправят и всичко е сравнително близко до стила на гитс.
иначе стария реидеен не съм го поглеждал :?:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 19, 2007 9:47 pm 
Аватар

Кефи ме как са нарисувани :)
Интересно ми е каква роля ще има девойката на който е посветен целият OP :o Иначе самият Райдиин не ме кефи и-зо-б-що :lol: И битката все едно я гледах на slow motion :roll:
И въпреки това си го запазих на компа :o Вече и аз забравих защо :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 20, 2007 12:01 am 
Аватар

Изгледала съм само първи еп и през повечето време мигах безизразно :roll:

Опънинга ме накара да си мисля че ще е някакво сълзливо шоуджо ... и изведнъж роботи ... светлини ... цунамита :shock: ... но признавам анимацията беше мн приятна! Свалила съм и 2-ри еп ... ще го видя и него и тогава ще му реша съдбата на анимето :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 20, 2007 8:53 am 
Аватар

общо взето анимето е много зле
битките ги дават на забавен кадър
действието се развива безумно бавно
опънинга поне според мен не струва

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 20, 2007 8:29 pm 
Аватар

Гледах първи епизод и искам да попитам: "Какво спряха ли вече да рисуват роботите? Сички ли роботи от сега на татък ще са компютърна анимация?" незнайно защо много се дразня.
П.П. Отивам да гледам Gundam Seed

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 20, 2007 11:33 pm 
Аватар

роботите на продакшън ай джи от край време са сел шеидинг , но не знам защо този път вместо да разчитат на якия туун шеидър , са ползвали пластик шеидъра , което прави поне мековете от първи еп. бая грозни. иначе към втори нещата се променят и става гледаемо , почти без флегматичните битки и дразнещи глупости

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2007 2:01 pm 
Аватар

защо ... защо им е да правят флегматични 3д мека битки с грозни лъщащи глупости ... аааааааааааааааааа
иначе гледах го до 4-ти еп. ... ако наистина не бяха гореспоменатите глупости , щеше да е идеално ... оупънинг-а вече ми е любим , някво ултра релакс ми идва и е супер яко стилизано с тия размърдани фотоси ...
*скандира: "повече 2д и по малко 3д"*

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 25, 2007 1:45 am 
Аватар

На 10 еп съм и си ме кефи 3д графиката.Единствената простотия е нещо в стил Волтрон кат си вади меча 20 часа баси зора.Битките не са кой знае какво ,но пък роботите на лошите са винаги някви спешъл и те карат да се чудиш какво ли ще причинат на нашия райдийн.

П.С. :Опънинга го превъртам :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 25, 2007 5:18 pm 
Аватар

Щом е стил Волтрон, не мерси. Това ме кефеше като 4 - годишен, но сега гледам да има повече екшън и по - малко "сълзиви историики".

/off Kostadin-kun як ававар :lol: Жалко, че го няма наистина в наруто

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2007 12:09 am 
Аватар

Съгласен сам със стила "Волтрон" и 4 год. :lol: , но за сълзливите очастаци пасувам :oops: , в някой анимета си струват да се видят преди голямо меле !! :!: !! :) Та въпроса е , че от коментарите ви неразбрах точно дали става или не :o и то в смисал - наистина ли е стил волтрон + смотана графика или става на работа до степен за временно ползване :P :?:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2007 1:02 am 
Аватар
Let there be SPAM!
Let there be SPAM!

Аз съм на мнение, че върши работа за убиване на времето ; )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2007 9:29 am 
Аватар

FReep, това дали "става" или "не става" е чисто персонален въпрос.
Ето тук някои хора се изказаха, че приличал на Волтрон...аз не виждам почти никъква връзка...
Не разбирам за какви "лигави" сцени става дума...каква е дефиницията за "лигав"? Всичко, което не е битка? Невръстни момиченца по долно бельо?

Накратко - битките в началото на сериала са доста проточени и досадни...обаче с развитието стават все по комплицирани, динамични и интересни...особено след намесата на земните mech-ове...
Това което не е битка в сериала според мен не е "лигаво". Всъщност точно заради тази част от заглавието изгледах всичките серии...
Да, има school life, има и разни момиченца, които въздишат по главния герой (въпреки, че е типичен зубър), но има и много други неща - включително преследване, престрелки и политически интриги. Сътрудниците на главния герой са големи терци, а мацката (тя е и екстрасенс) е направо трепач. Повечето хумористични моменти са свързани с тях.

Накратко - сериалчето не е нищо особено, но е приятно за гледане.

Последна промяна velush на Съб Сеп 29, 2007 2:26 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 29, 2007 7:55 am 
Аватар

velush написа:
FReep, това дали "става" или "не става" е чисто персонален въпрос.
Ето тук някои хора се изказаха, че приличал на Волтрон...аз не виждам почти никъква връзка...
Не разбирам за какви "лигави" сцени става дума...каква е дефиницията за "лигав"? Всичко, което не е битка? Невръстни момиченца по долно бельо?

Накратко - битките в началото на сериала са доста проточени и досадни...обаче с развитието стават все по комплицирани, динамични и интересни...особено след намесата на земните mech-ове...
Това което не е битка в сериала според мен не е "лигаво". Всъщност точно заради точн отази част от заглавието изгледах всичките серии.
Да има school life, има и разни момиченца, които въздишат по главния герой (въпреки, че е типичен зубър), но има и много други неща - включително преследване, престрелки и политически интриги. Сътрудниците на главния герой са големи терци, а мацката (тя е и екстрасенс) е направо трепач. Повечето хумористични моменти са свързани с тях.

Накратко - сериалчето не е нищо особено, но е приятно за гледане.

:clap: Явно сме на едно мнение :clap:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 15 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]