|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:33 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Нед Фев 26, 2012 10:21 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
@ diesela - "трупът" на Крос пада от прозореца и така и не бива открит. Т.е. да, има някаква вероятност да е жив. Или по-скоро ще се появи в следващите чаптъри, но няма да е същия човек като преди (някой му е взел тялото и го е направил зомби, марионетка, нещо такова - но това вече са спекулации) И аз бих се радвала да го видя отново, но в момента мангата така се е заплела, че краят й не се вижда
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Пон Мар 12, 2012 10:35 pm |
diesela |
|
|
|
Мерси )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Пон Мар 12, 2012 11:20 pm |
|
darealG |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 16, 2009 8:27 pm Мнения: 464 Местоположение: Ниско над дъгата.
|
Дотук съм адски разочарован от тази манга... Дропу.. Просто не ме грабна. След 3-4 часа непрекъснато четене. Едит: А анимето ми беше сред любимите.. Може би просто ми липсва пълната гама цветове. Ама едва ли...
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Нед Апр 08, 2012 8:46 am |
|
JackBz |
|
|
Регистриран на: Пет Ное 13, 2009 3:20 pm Мнения: 74 Местоположение: Тhere
|
Хмм при мен пък беше обратното...анимето не ме грабна толкова колкото мангата
А за новият чаптър..нямъше много развитие, но последните две страници са доста интересни и ми е чудно от каква гледна точка Allen вижда 14тият, тъй като ако не се лъжа не би ли трябвало да вижда миналото от гледната точка на 14тият а това дете мн мяса на него
Последна промяна Ghostbuster на Нед Апр 08, 2012 5:01 pm, променена общо 1 път |
Reason: Не цитирай пост над твоя ; ) |
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Пет Май 25, 2012 1:08 am |
|
DiaDora |
|
|
|
darealG написа: Дотук съм адски разочарован от тази манга... Дропу.. Просто не ме грабна. След 3-4 часа непрекъснато четене. Едит: А анимето ми беше сред любимите.. Може би просто ми липсва пълната гама цветове. Ама едва ли... Взе ми думите от устата. Аз се чувствам по същия начин, но не мога да я дропя, щот....де да знам и аз Може би заради Крос... Но анимето рулира х 100 сравнение с това , което е мангата в момента... На места ми е грозна, разкривена и неприятна дори... ______________________________ Жена пише шонен ...е тва се получава в един момент...
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Пон Юни 04, 2012 1:27 pm |
|
popcorn girl |
|
|
|
Май Тики ще излезе прав, че Алън има в себе си 2 чудовища . В момента, в който 14 взе превес и започна с убийствата , не съм сигурна как ще реагира на това Алън/ако въобще успее да си върне контрола де/. Явно е различен от другите ноа все пак-цвета на кожата му не се промени / Канда обаче го усети веднага /. Часта с децата и майката обаче нещо не ми стана много ясна ... ще се наложи пак да я прочета.
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Сря Сеп 05, 2012 1:38 am |
|
Jakuten de Tsuyo-sa |
|
|
|
Неееее Тим това беше герой донесъл толкова велики моменти в тази манга, не знам как празнината ще бъде запълнена
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Чет Сеп 20, 2012 5:41 pm |
|
Whisper |
|
|
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
@#%$#$!~ WHY WHY? D: WHY KILLING TIM Q______Q Точно бях решила да си наваксам с манга... >: Баси гадното ; _ ; *sad*
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Вто Окт 30, 2012 9:08 pm |
|
justmyself |
|
|
|
deathrazor написа: С гей секс естествено В последно време само в това я бива мангата. +1
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Вто Дек 18, 2012 2:54 am |
|
DiaDora |
|
|
|
де брее.... Канда го гласят за генерал на мястото на Кроссс??? само през трупа ми Кроси не може да е деД
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|