Okada Masaki as Hoshino Arata Gouriki Ayame as Furusaki Yuno Hongo Kanata as Moriguchi Rui Fukuda Mayuko Kikuchi Fuma (菊池風磨) Nakamura Yuri Tominaga Saori (富永沙織) Hiraga Masaomi Hiraoka Yuta Nikaido Fumi (二階堂ふみ) Okada Yoshinori Miyazaki Yoshiko Mitsuishi Ken Sano Shiro
PLOT
“Mirai Nikki” was serialized in Weekly Shonen Ace from 2006 to 2011. It was released in 12 tankoubon volumes, which have had more than 4 million copies printed. The story was also turned into a video game in 2010, an anime series in 2011, and a novel earlier this month.
The drama will use an original story that differs from the manga, revolving around 12 people who obtain a “future diary,” which allows them write down “predictions” of the future that will come true. However, they are all part of a game of survival, in which they must use their diaries to try to kill each other and be the last one remaining, earning a place on the “God’s seat.”
Okada plays Hoshino Arata, a lazy college student who doesn’t believe in spending effort or working toward the future. One day, he gets a diary (the “future diary”) on his mobile phone, and he becomes involved in the game of survival.
Това е едно от най-очакваните заглавия за пролетния сезон. Радвам се, че вече е излязъл целия каст. Четох резюмето и доколкото разбрах, в сериите ще се придържат към манга версията. Всичко ми звучи много любопитно. Дано и на екрана да изглежда така! До 21 април очаквам солидна рекламна кампания по темата.
Заглавие: Re: Mirai Nikki [J-Live Action]
Публикувано на: Пет Апр 06, 2012 4:47 pm
SSJ Kisoso
Какво ще рече 'придържат към мангата', имената на главните герои са различни и дори са писали, че историята ще е различна /слава богу, нямаше да искам да гледам сулюпулю в игрален вариант/. Имам приятни очаквания за филма, пък и кастът ще е симпатичен ^^
Публикувано на: Пет Апр 06, 2012 11:21 pm
ukio
Това пишеше при представянето на дорамата. Не съм чела мангата, но понякога в резюмето не дават най-ясна информация, следователно ще чакаме да видим, какво ще сътворят.
Публикувано на: Пет Апр 13, 2012 11:10 pm
kcekce
Следя анимето, така че и "лайва" би ми било интересно да видя:) Дано да са го направили малко пооо... реалистичен и логичен. От гледна точка поведение на героите имам предвид. И Юки да не е чааак такъв лигльо, ако може:)
Публикувано на: Нед Апр 22, 2012 8:05 am
Eien Ryuu
Регистриран на: Сря Юли 18, 2007 1:06 am Мнения: 9939 Местоположение: In the unreal reality of Rousse.
Ние влизахме във Фуджи тв, но не видях да рекламират тази дорама осезаемо. Единственото място, на което успяхме да открием постери, беше на гарата в Йокохама. Колоните в подлеза й бяха изпъстрени с ликовете на Масаки и Аяме. Малко ме стъписа факта, че сериите са толкова кратки, но като се замисля, е имало много други 30-минутни заглавия, направени качествено. "Your future is yours. Don`t give it to anyone!" Изгледана първа серия! Доволна съм от играта и историята ме заинтригува, въпреки че на този етап излязоха доста въпросителни. Допадна ми реализмът, който се влага до момента. Сюжетът има допирни идеи с истории, които сме гледали в други филми-игри (Death game park, Liar game, Kaiji).
Спойлера:
Каква е целта на играта, освен оцеляването на един човек? Кой е измислил това и какво печели той? Деус ли? Защо са избрани точно тези хора да участват? Има ли причина за този избор? Бащата на Арата наистина ли умря? Ясно се видя, че смъртта му изглеждаше като компютърна симулация. Героят на Окада Йошинори май ще се окаже човекът с качулката, който преследваше Арата.
Заглавие: Re: Link: Mirai Nikki [J-Live Action]
Публикувано на: Пон Май 07, 2012 3:20 pm
ukio
Ако се унищожи нечий дневник, собственикът ще изчезне. Затова тялото на бащата се изпари. Но дали е мъртъв наистина? Може би, когато са в играта, всичко изглажда като симулация, но лошото е, че дори в реалността тези хора се водят изчезнали Втората серия ми се стори още по-добра. Накараха Масаки за втори път да извърши нещо против волята си. Не очаквах да го направи. Изненада ме. Не, направо ме шокира. Разкриха ни някои неща, но оплетоха още повече участниците. Кой кой е? Сега и Каната се включи към мистерията, въпреки че той беше човекът, който ги свърза, посредством телефоните. Сестра му пък е седмият човек, за когото останалите не подозират. И тя играе своя игра. Но ако трябва да се изправи срещу брат си, ще стане много тъжно. Започвам да се замислям, дали Деус не е човек?
Мегуми беше убедителна и ми допадна, как актрисата направи ролята. Надеждите ми са да продължават с мистериите и с добрите изяви.
Заглавие: Re: Link: Mirai Nikki [J-Live Action]
Публикувано на: Съб Юни 02, 2012 1:25 pm
Almateria
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 67 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения