|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Terra Formars Публикувано на: Нед Май 20, 2012 10:50 pm |
|
realist |
|
|
|
Заглавие : Terra Formars Брой томове : 1+ том Статус : Ongoing Година : 2011 Жанр : Action / Horror / Mature / Sci-fi / Seinen / Tragedy Сериализирана в : Miracle Jump (Shueisha) & Weekly Young Jump (Shueisha) Мангака : SAGUSA Yu & TACHIBANA Kenichi MangaUpdatesЗа да направят Марс място, където хората ще могат да живеят. Учените от Земята през 21ви век започват нова космическа програма, изпращайки хлебарки и плесен на планетата, надявайки се хлебарките да послужат за храна на плесента. Няколко стотина години след това, първият кораб пристига на Марс, но това което намират са огромни мутирали хуманоидни хлебарки с невероятна сила, които унищожават екипажа. Сега хората изпращат елитни бойци, които ще трябва да унищожат хлебарките и да върнат Марс. Link @data.bg Копирах темата на Сава от връзки, че ме мързеше да правя нова.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Terra Formars Публикувано на: Пон Май 21, 2012 8:37 am |
|
Shinigam1 |
|
|
Регистриран на: Пет Юли 25, 2008 1:01 am Мнения: 787 Местоположение: София
|
Хлебарки културисти как и прекъпши вратлето хаха , иначе главния герой е много прост ще види некфи извънземни и ще ходи да си говорят. Като за първи чаптър ми хареса ама си трябва повечко . Нали е 2011 защо е само един ??
|
|
|
Заглавие: Re: Terra Formars Публикувано на: Пон Май 21, 2012 2:12 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Виждам постера, гледам жанровете, викам евала. Чета резюмето и "Да, това ще го скипна"
|
|
|
Заглавие: Re: Terra Formars Публикувано на: Пон Май 21, 2012 2:39 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Мангата между другото става после доста интересна. 3-4 raw странички какво горе долу представлява мангата: Иначе пропуснаха предисторията да преведат, където първият кораб отива на Марс. Тома е за вече няколко години по-късно, където отива бойният отряд. А като гледам 2ри том, ще е ~20тина години по-късно
|
|
|
|
Заглавие: Re: Terra Formars Публикувано на: Пон Юни 04, 2012 12:58 pm |
|
deathrazor |
|
|
|
Уау! Не мислех четолкова много да ме изкефи! Фалконе не се лъжи от резюмето Нашия очаквах да се окаже хлебарка а той къв излезе
|
|
|
Заглавие: Re: Terra Formars Публикувано на: Нед Юни 10, 2012 11:04 pm |
|
deathrazor |
|
|
|
С професорчето. Смятах че е грешква в превода това за комара,но всъщност може да не е така.Мислех че говореха за нашия,но май не е така.Понеже Нютон уж лично е избирал насекомите,а не знаеше за комара което води до мисълта,че един от онези двамата(вероятно Ичиро) е комар.Разбира се всичко е базирано на това,че няма грешка в превода Така че някой от джапаночетящите да види рал-а и да провери За пирамидите нз какво се чудят щот уж отдавна се знае че на Марс има пирамид-лоокинг тингс сега дали това е найстина вярно е друг въпрос.
|
|
|
Заглавие: Re: Terra Formars Публикувано на: Пон Юли 16, 2012 10:29 am |
|
subzer0 |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
Тая глава така свърши, че си помислих, че това е края на мангата. Като цяло малко тъпо ми стана, изпратиха 15 души екипаж и в рамките на 6 глави успяха да го сведат до 2 оцелели, които от спойлерите за следващите чаптъри изглежда само Шокичи ще е действащо лице. Имах усещането, че тея буболечки ще се доберат до Земята, въпроса е как, по дяволите, са го направили? Според мен са си направили свой собствен кораб от частите на Бъгс 1 и 2 или просто дотолкова са еволюирали, че дори и вакуумът в Космоса не представлява заплаха за тях вече.
|
|
|
Заглавие: Re: Terra Formars Публикувано на: Съб Юли 28, 2012 2:45 pm |
kratos |
|
|
|
Много силен първи том, изкефи ме. Според мен Аки е жива и лошо и се пише. Като се върнат на Марс или като тераформерите нападнат земята - тя сигурно ще им е кралицата и ще ги води. Много интересно се очертава.
btw ... ................ Само аз ли се чудя защо хлебарките приличат на мутирали негри ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Terra Formars Публикувано на: Сря Фев 20, 2013 12:46 am |
|
krish |
|
|
|
Много готина манга. От към арт и история, зарибяваща е. Това си е нова версия на Ганц.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|