|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 9:58 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: MyArt:профилчета ^_^'  Публикувано на: Пет Сеп 25, 2009 2:06 pm |
 |
CLOVER_SPY_F |
|
 |
Регистриран на: Пон Фев 06, 2006 1:08 am Мнения: 377 Местоположение: Пазарджик
|
*  ~  * * *  ~  * * *  ~  * * *  ~  * * *  ~  * * *  ~  * * *  ~  * * *  ~  *
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt:профилчета ^_^'  Публикувано на: Пон Сеп 28, 2009 11:38 pm |
 |
neferet |
|
 |
Регистриран на: Нед Юли 31, 2005 4:00 pm Мнения: 894 Местоположение: beyond the eyelids
|
като техническо изпълнение всичките ми допадат доста - мене не ме бива особено по изпипването на профили, обикновено не ми се занимава. някои от началото на темата наистина ми бяха малко или повече лигави, но има и такива, които страшно ми харесаха (предимно по-тъмните и с унесените физиономии). тъй че като цяло nice job.
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Яну 03, 2010 2:48 pm |
 |
CLOVER_SPY_F |
|
 |
Регистриран на: Пон Фев 06, 2006 1:08 am Мнения: 377 Местоположение: Пазарджик
|
 ~  * * *  ~  * * *  ~  * * *  ~   * * *  ~  * * *  ~  * * *  ~  * * *  ~  * * *  ~  * * *  ~  * * *  ~  * * *  ~  * * *  ~  * * *  ~  * * *  ~  * * *  ~  * * *  ~  * * *  ~  * * *  ~  Айде и една драсканица сътворена в някой скучен час
|
 |
|
Заглавие: Re:  Публикувано на: Съб Яну 09, 2010 1:05 pm |
 |
Erica |
|
 |
|
много са хубави всичките профилчета, но ето този ме кефи най-многу: CLOVER_SPY_F написа:
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt:профилчета ^_^'  Публикувано на: Чет Май 31, 2012 4:44 pm |
 |
Малкото_Елфче |
|
 |
|
много се зарадвах на профила, който ми направи ^^ (мерси отново) и сега като виждам др ти ставам фен х)) всичките фотографиите са хубави, но момината сълза най ме радва
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|