|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 11:09 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 30, 2007 11:59 pm |
|
Kagome |
|
|
|
Sayane чак ще те помоля да ми спойлнеш ... щото не ща да си развалям кафа да го гледам raw ... ще си го разбера ама все нещо ще пропусна и ще ме е яд после ... все пак последен епизод! Кажи само Papi ще оживее ли редом с всички останали ... щото ако Tokiko реши да продължи да се прави на героиня ... и той реши на свой ред да се предаде щото го е хванала гадна депресия покрай Kazuki ... направо ще си умра на мъка
_________________ ~~~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 04, 2007 1:19 pm |
|
nem13 |
|
|
|
Свършииии.... Току що изключих ГОМ-а, и се радвам на веселия край... покрай последните епизоди, и факта, че гледах Канон, анимето ми се струваше някак празно... Но последният епизод си остава последен епизод и сега ми е тъжно, че свърши, както винаги....
Е, ще има да се разказват истории винаги, ако има кой да ги слуша.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 04, 2007 7:58 pm |
|
Thaw |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 28, 2006 12:01 am Мнения: 613 Местоположение: Видин
|
Shin_ написа: тя хвърчеше из космоса защото носеше Silver Skin иначе мисля ,че ще и е невъзможно да го направи по конвенционалния начин
Silver Skin my @$$ верно че беше с нея ама главата и си беше у нищото
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 04, 2007 11:44 pm |
|
CrimsonBlood |
|
|
|
Thaw батка напрао ме разби батка.... няколко поста назад каза че ще е много тъп ако музоу оцелее ,а те друпонатите взеха че направиха всички да оцелеят... Според мен енда беше малко боза ,но все пак ми хареса така или иначе няма как да го сменим.... Не все пак беше добър край на едно добро аниме!
_________________ "Ashdautas Vrasubatlat" -- "Someday I will kill you" (A standard Orcish greeting)
"Nar Udautas" -- "Not today" (The standard reply)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 05, 2007 11:48 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Най - сетне, изгледах и последния еп Края беше просто прекрасен . Това аниме влиза директно в личния ми топ 10 ^_^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 06, 2007 12:54 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
па на мен ми залепна устата от сладко, но все пак се радвам, че свърши...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|