Дата и час: Съб Фев 08, 2025 11:31 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 19 от 39 [ 578 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 39  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Toriko
МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 12:32 pm 
Аватар

Не мисля че Торико ще се бие с бабката. Твърде силна ще е за него.Сигурно ще смачка голем-а.

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 1:13 pm 
Аватар

=)) Съни ще му побелее косата като види Торико =)) =)) =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 9:13 pm 
Аватар
Модератор

Последните чаптъри наистина бяха доста добри.

Според мен е доста възможно Торико да се бие с Чио, понеже другите изглежда не са й на нивото, а Торико трябва да покаже колко е израснал и че реално ще е заплаха за силните Бишокукай. А и това е най-голямата тренировка преди Гоурмет Света. Има още едно нещо останало в списъка и един звяр с ниво 100 да бие, а като нищо може и да са едно и също нещо (последното нещо от списъка да е тоя звяр), като последно изпитание/тест за това дали е готов за Гоурмет Света.
Голема сигурно ще атакува Торико и той ще го смаже с 1 удар, това вероятно ще впечатли Чио и вероятно ще се сбият (а може и само няколко атаки да му метне и Торико да ги блокира, понеже наистина звучи малко вероятно Торико да се бие с жена, било то и баба). Евентуално или ще избяга Чио с Отаке или ще успеят да я "вразумят" и върнат на себе си. Не е ясно как точно са ги вербували.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 10:05 pm 
Аватар

По-скоро ще избягат двамата с Отаке, а и нещо не разбрах предназначението на онзи нож с който бяха наръгали Коматсу. :confused:

МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2012 6:44 pm 
Аватар
Модератор

То кой го разбра изобщо :lol: Предполагам идеята му е да поддържа нещо живо. Определени съставки вероятно изискват да са още живи животните докато боравиш с тях и ги приготвяш, затова тоя нож (и техника) който не убива върши тази работа идеално. Но болката си я има и животното ще се мъчи, вероятно за това е причината да е забранен.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 5:49 pm 
Аватар

deathrazor написа:
Торико пусна по-голяма грива от Сани :lol:

Shinigam1 написа:
Неее Торико се превърна във вампир и блести на слънцетооо counter 8) Старчето много бързо го пробиха :lol: тая спаружена зелка с която се бие много силна я изкараха .Сега Twilight Торико ще замахне 2 пъти и ще пръсне и после ще ги разкъса и запали .

Jakuten de Tsuyo-sa написа:
=)) Съни ще му побелее косата като види Торико =)) =)) =))

хаха това ми бяха първите реакции и на мен като видях главата :)
И аз мисля че Торико ще е станал много лош, ама интересно Коматсу `що още е такъв слабак. Ясно е че и той е станал по-добър ама неговото подобрение само в готвенето ли ще го показват ? няма ли и той да стане по-силен и да почне да се бие като всички други готвачи от двойките ?

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 7:31 pm 
Аватар

Всички готвачи дето могат да се бият са си същински пенсионери.

По-интересно,че Торико е тръгнал доста след мастър-а и пристига почти веднага с него :o този момент как е станал ( а дядката летеше =)) )

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 7:42 pm 
Аватар
Модератор

Доколкото си спомням, искаше да научи Лъжицата и той. Ако вече я е усвоил (както и се предполага) е нормално и той да направи това което и Чинчин. Само където Торико вероятно има по-голяма физическа сила и е 4 пъти по-лек -> би трябвало да лети по-бързо. А може и нещо друго да е.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 8:44 pm 
Аватар

Pinko написа:
ама интересно Коматсу `що още е такъв слабак. Ясно е че и той е станал по-добър ама неговото подобрение само в готвенето ли ще го показват ? няма ли и той да стане по-силен и да почне да се бие като всички други готвачи от двойките ?

Те другите готвачи са силни ама нали имат там некфи клтетки от риба в тях дето ги правят животни , а Коматсу има дръжки.

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 9:22 pm 
Аватар

=)) =)) =)) това ме разби. Иначе Коматсу не е за подценяване. Все пак ножа му режи планини.

Последна промяна Ghostbuster на Съб Май 26, 2012 10:49 pm, променена общо 1 път
Reason: Не цитирай пост над твоя ; )

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 11:01 pm 
Аватар

Не бих искал да видя Коматсу да се бие, някак си друга ми е представата за него и образа му :) Харесва ми такъв - малък, безобиден, готин, добричък :)

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 3:49 am 
Аватар

Не за бой, но да може да се защитава не да го наръгат ей така от нищото мен ми хареса като бягаше насам натам и се измъкваше къде на късмет къде с помоща на Зебра докато бяха за Колата.
Макар че в тази глава Таке-чан му каза давай научи се като мен - интересно ми е какво ще направи нашия - ясно че няма да стане лош, но предполагам ще иска нещо от рода на да стане по-силен или поне да победи Таке, та да "го спаси" или поне това ми звучи възможно.

//определено искам Сани да изскочи от някъде :D само заради реакцията му като види Торико

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 5:46 pm 
Аватар

Таке не му каза да стане по-силен физически,а по-сръчен с ножа и да достигне неговата техника.

МнениеПубликувано на: Вто Май 29, 2012 2:51 pm 
Аватар

Да де ясно , но имах предвид техниката която бабичката показа на ледения остров в началото още всички се скриха от нея. Може би това е същото и ще дойде с опита в Гурме света.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 10:59 am 
Аватар

Изображение

точно както при Ерза и тука на 3-4те страници дето голема летеше се смях на глас :lol: :lol: Торико май левелна доста повече от преди ама сега да видим бабата :? нещо пак ми се струва слаб сравнение с нея ама ако може да вкара и един път куги на мах е победа :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 19 от 39 [ 578 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 39  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]