|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 9:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Коментари към Members & Daily Gallery Публикувано на: Сря Май 16, 2012 12:38 am |
|
Mitsuomi Takayanagi |
|
|
|
SelBy, бро, ако искаш да направиш голяма положителна промяна във физиката си, ще ти е нужно освен желание и постоянност, воля и пари. Много важна стъпка е хранителният режим, нужни са не малко пари за него, както и да се поинтересуваш по форуми/сайтовете или лице в лице от хора, които разбират. Доколкото знам ти не се занимаваш с някакъв спорт (извинявай ако греша), така, че ще ти е по-лесно да качиш за разлика от мен например. Защото във футбола си се тича и си се свалят калории. Затова недей да се отказваш, ако имаш желание няма да е нужно да чакаш лято, есен, пролет или зима. И като заздравеем двамата някой ден ако се видим аз, ти и burst ще му играем 2в1 спадинг. Burst, радвам се, че уханието на разцъфтяла лилия, излизащо от моите фото изобретения те правят по-щастлив от сега. Момичетата, достатъчно сериозен ли си, проблем с тях никакъв! Дано оцелееш.
Стига съм спамил, защото най-вероятно скоро админи/модераторите ще ме баннат. Тяхна си работа, аз направих този акаунт, защото исках да покажа, че мога да не се правя на идиот, доколкото помня, както фиби каза "клоун". Опитах се да им наложа един много ключов принцип в живота. Да бъдеш себе си, да правиш нещата от сърце (това, което ти се иска да не го потискаш в някои моменти), да не си подвластен на колективните хорски предпочитания и стандарти. Не веднъж, не дваж, а повече опити направих. Те не ме уважиха. Отказах се, стана тяхното и не смятам да продължавам. Живота си тече и най-вероятно някой ден те ще върнат лентата назад и ще осъзнаят някои много важни неща, които така и на са направили, а са искали.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коментари към Members & Daily Gallery Публикувано на: Сря Май 16, 2012 12:53 am |
|
elizabeth99 |
|
|
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
кифла thread, huh... what about no.
got-e, много секси хладилник имаш :3
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коментари към Members & Daily Gallery Публикувано на: Сря Май 16, 2012 2:01 am |
|
SelBy |
|
|
Регистриран на: Сря Юни 09, 2010 4:57 pm Мнения: 851 Местоположение: Beyond the Grave
|
burst написа: Dear GOT, харесват ми снимките от ежедневието ти, придават лъх на youth в запрашения форум ;д xhqhxq xD burst написа: Selby-kun, знаеш че си ми слабост и винаги ще те виждам като мега нацепения тип =3. awww <3 Mitsuomi Takayanagi написа: SelBy, бро, ако искаш да направиш голяма положителна промяна във физиката си, ще ти е нужно освен желание и постоянност, воля и пари. Много важна стъпка е хранителният режим, нужни са не малко пари за него, както и да се поинтересуваш по форуми/сайтовете или лице в лице от хора, които разбират. Доколкото знам ти не се занимаваш с някакъв спорт (извинявай ако греша), така, че ще ти е по-лесно да качиш за разлика от мен например. Защото във футбола си се тича и си се свалят калории. Затова недей да се отказваш, ако имаш желание няма да е нужно да чакаш лято, есен, пролет или зима. И като заздравеем двамата някой ден ако се видим аз, ти и burst ще му играем 2в1 спадинг. Ем да е, знам го т'ва човек, ама аз в момента не пазя никви режими... дори не ям много. Но не казвам че няма никъв резултат, орелефих се малко, но просто промяната не е толкова голяма. Лятото ще се стегна с хранителни добавки и як хранителен режим и ще видим к'во ще стане. Инак, спортувал съм доста - волейбол, плуване, бокс... но сега съм само на фитнес, да. Попринцип и аз качвам доста трудно, ама т'ва за мене е яко, щото аз не искам да ставам няква свиня, искам главно релеф ;р Хаха, т'ва за спаринга е добра идея ;d И ае стига спам наистина, че ш го ядем ;С
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коментари към Members & Daily Gallery Публикувано на: Сря Май 16, 2012 6:06 pm |
|
Necrokid |
|
|
|
Бърсте, къде са момичетата? Исках да гледам малко поли и рокли.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коментари към Members & Daily Gallery Публикувано на: Съб Май 19, 2012 3:47 pm |
|
alucard_itachi`` |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 08, 2007 1:23 pm Мнения: 2641 Местоположение: varna
|
burst написа: 26 коча в клас сме :> ....можех да пробвам някоя рокличка, ако знаех че такова очакваш ;д. ние бяхме 26 кози навремето тряяло е да се съединим и да направим едно щастливо стадо .
|
|
|
Заглавие: Re: Коментари към Members & Daily Gallery Публикувано на: Съб Май 19, 2012 8:42 pm |
|
Pres |
|
|
|
Rampage написа: fixed
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коментари към Members & Daily Gallery Публикувано на: Съб Май 26, 2012 9:21 pm |
|
Whisper |
|
|
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
^ NO >u> That...was...someone else ;u;
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|