|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 9:05 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Май 23, 2012 11:51 pm |
|
krish |
|
|
|
Егати мелетата, както и очаквах 3-те аранкарки си заминаха и то по брутален начин, а новата форма на куиншито е откачена. Ичиго ще има проблеми. А, на края се появи и този който не обича да се бие.
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Май 26, 2012 12:19 am |
|
6iblio |
|
|
|
iRebeL написа: Тоя с крилата бахти животното..аз мноо му се накефих в последната форма . Само дето куиншито май се наака като разбра, че Ичиго е с bankai-я. Това не му е последната форма. Той абзорбира Алон и стана такъв. С други думи може да абзорбира и другите, което е прекалено. Много overpowered ги е направил Кубо (както винаги)...
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Май 30, 2012 5:08 pm |
Hajutze |
|
|
|
Стана ми жал за Кира ... много бързо го отнесе.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Май 30, 2012 6:01 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Ако сега изнесат СС и те се евакуират (към разселката ) и по-късно решат да си върнат територията ми се струва, че ще е логично и що-годе интересно + някои по-главни герои да умрат.
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Май 30, 2012 6:14 pm |
|
SonGoku |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 03, 2010 12:35 pm Мнения: 6203 Местоположение: HxH World
|
Sharky написа: Не виждам как ще остане жив след тая случка, половината му гръден кош беше отнесен... SS си заминават Орихиме ще спаси положението... Сега остава куиншитата да извадят холоуски сили и занпактота и да изтребят всички от SS ~.~ Накрая бат Ягодка ще дойде с The Final Final Real Final Getsuga и ще им разкаже играта ~.~
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Май 30, 2012 6:59 pm |
|
krish |
|
|
|
Лол, е това е чаптъра. Пълно разбиване! Лошо за Кира, но сигурно после Иноуе ще има да помага на повечето в обществото... И аз искам да видя новелите...
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|