|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 11:13 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Sakamichi no Apollon [Пролет 2012] Публикувано на: Пон Май 21, 2012 8:42 pm |
|
Elionande. |
|
|
Регистриран на: Пет Юни 17, 2011 9:47 pm Мнения: 459 Местоположение: завод за комини
|
erejnion написа: Иначе... като цяло... тези истории все ми се струва, че съм ги виждал и преди... само не съм сигурен дали съм ги виждал в аниме... Даааа,точно. И на мен ми се струва някак познато. Пол МаКартни #2 ме разби. Само такъв липсваше Стана интересно.
_________________ ♫ // ✿ // ✖
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sakamichi no Apollon [Пролет 2012] Публикувано на: Чет Май 24, 2012 10:13 pm |
|
trancer4e4life |
|
|
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
Пълна красота от началото до самият край! Оставиха ме с усмивка на лице .
|
|
|
Заглавие: Re: Sakamichi no Apollon [Пролет 2012] Публикувано на: Пет Юни 22, 2012 11:39 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Още един обрат в историята - мисля си този път финален. Но поне фуджошито в мен беше доволно. Да не кажа даже - много доволно. И да - сега следвa писък - Сентароооооооооооооооооооо T^T Това пък не беше честно ... >.< Очаквайте неочакваното - макар че в първия момент си помислих, че Сентаро е загинал - така че и по-зле можеше да е (дишаме-издишаме-дишаме....). Поне вече знаем как ще се развие нашият триъгълник. Или не съвсем? (особено след разговорът на моста почна да ме съмнява нещо тази работа ;///)
Според мен просот някак си са гледали да го разбият тоз триъгълник и за да не взема решението Ритсуко - някой друг трябваше да го направи. Което в моите очи прави Сентаро хем още по-епичен, хем някак си "жертва" на всичкото това. Пък няма човек, който да издържа безкрайно дълго ;> Сега остава да видим и къде е отишъл ...
Някакси в един епизод събрахме - 11-ти - Каору vs Сентаро (Каору уж го биеше ама ми изглеждаше по-пребит от Сентаро), таткото на Сентаро, Ритсука се реши да пее, обрат в последния момент и малко тъга. И очакваме ударен последен епизод. Което значи, че анимето ще завърши по мангата x3 (тамън още 1 последен епизод и край <3)
ПП Явно теорията за смученето от пръстите отпадна (някак си се радвам за което) ^^'''' Като огледах по-обстойно може би анимето е съвсем малко ръшнато като цяло за да покрие 9-те тома в 12 епизода, но страхотна работа от сценаристите и режисьора ^.~ ПП2 Като излезне и последният еп - задължително ще направя един тур на цялото. Простo ми пълни душата ^.^
Последна промяна crazy_little_crow на Съб Юни 23, 2012 12:18 am, променена общо 1 път
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sakamichi no Apollon [Пролет 2012] Публикувано на: Съб Юни 23, 2012 12:12 am |
|
bloodhunterr |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
И аз си мислех че го убиха Сентаро А Рицуко като пя беше готино.Явно doramaта е неизбежна,няма просто да посвирят за финал,а ще реват и ще викат след влаковете.Дано да не ме издразни колкото Honey/Clover.Макар че при него през цялото време нищо не ставаше,тук поне има музичка.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sakamichi no Apollon [Пролет 2012] Публикувано на: Пон Юни 25, 2012 11:26 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Second season or we riot!!! Анимето е хубаво,с готина атмосфера.Вярно,че попрекаляваха малко с драмите,но в слайс оф лайф аниметата е така.Моля се за добър финал.И как така в anidb пише,че последния епизод излиза на 24ти,а неска сме 25ти и го няма никъде??Интересно.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|