Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:38 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 4 [ 56 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Badass Showdown II - номинации & дискусии
МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 12:39 am 
Аватар
Модератор

Да не ти давам тон, уроци и т.н.? Е тогава и ти не ми казвай какво да правя, кое да променям и т.н. >.> Предните години като ти се казваше къде грешиш, и предполагаемо вече знаеше (щото ти се казва), да не би да ги оправи тогава? Пак не бяха допускани героите, защото така и не си ги оправи (или някой друг трябваше да върши твоята работа, за да се запишат). Такаче не ми излизай с номера "ако знаех".
Чао тогава, мислиш ли, че ми пука дали ще участваш ти или не? При положение, че все не успяваш да запишеш правилно героите, си ми е все тая дали ще участваш. С или без теб, бройката записани остава същата.
Правилото е thumbnail или линк, когато е в image tag, ги пускам като линк само. За това, че не са биле в thumb никога не съм дисквалифицирал герой. Тея "правилца" са измислени още първата година (преди 4 години), това че ти всяка път решаваш да не спазиш едно от 2те правила, си е твой проблем. Ако допусна такива като теб тая година, следващия път пак ще пробваш така и ще ревеш "що не са ми пуснати, като миналата бяха, а сега е проблем?" И другите юзери и те като видят, че минава номера и те могат така да пускат (и аз мога да извадя готин фенарт, то за някои герои има повече фенарт, отколкото панели в мангата). Мързелива работа е твоята, не ми се оправдавай.

"То чуек докат ги разучи и се отказва" =)) Отнемат ти години да разучиш 2те основни правила =))
Излишните и строги правила? Нека ги погледнем какви са те: минимум 2 снимки и то да са от мангата + описание. ЛЕ ЛЕ, какви излишно строги и ненужни правила. Другия път само с имена, без снимки, без инфо за героите! Че да може да запишеш успешно герой? Макар че и това не е сигурно -> NNOITRA (Naruto). И ти все пак успяваш да не ги спазиш всяка година. =)) Явно ти е много трудно да ги възприемеш.
Като те мързи да пишеш кода, ползвай един от другите хиляди сайтове, които не искат код :lol: Решението на тоя проблем е елементарно, стига да се сетиш за него :lol:

"нямаше готови качени бе хора!!!" стига си лъгала и се оправдавала, ставаш смешна. Naruto, Bleach и D.Gray-man ги има в 50 сайта за онлайн четене (и снимки на героите в още други хиляди сайтове). Съответно има абсолютно всеки един панел качен в нета. Това че ти е трудно да направиш, това което clc каза (търсенето в гугъл), не означава, че нямало снимки и не те оневинява, че не си сложела снимки. А дори и да няма, качи ги и ще има!

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 12:52 am 
Аватар

CaBa написа:
Всеки има право да номинира по 4 героя като е силно желателно да присъства кратко описание и поне 2 добри снимки. Снимките нямат ограничение в големина, но трябва да са или само линкове или в thumbnail.
- Участниците може да са само от манга, нито от игри, нито от хентай манги. И е силно препоръчително снимките да са от мангата, а не от аниме по мангата, фенско оцветяване или фен арт.
-Въобще не са желателни секс сцени =)) (даже са забранени). Прекалената голота е забранена също.
- Може да предложите и други снимки на вече номинираните кандидати, ако смятате, че са по-добри от вече предоставените, като се поставят и те в thumbnail.

да се разбира:

CaBa написа:
Всеки има право да номинира по 4 героя като е задължително да присъства кратко описание и поне 2 добри снимки. Снимките нямат ограничение в големина, но трябва да са или само линкове или в thumbnail.
- Участниците може да са само от манга, нито от игри, нито от хентай манги. И е задължително снимките да са от мангата, а не от аниме по мангата, фенско оцветяване или фен арт.
- Забранени са секс сцени. Прекалената голота е забранена също.
- Може да предложите и други снимки на вече номинираните кандидати, ако смятате, че са по-добри от вече предоставените, като се поставят и те в thumbnail.

... тва транслатор в помощ на юзърчетата дет малко от малко разбират значенията на бг думите, да не се лутат из правилата догодина и пак да не знаят отгде им е дошло. If they are the same that is...

:hat:

едит: Охх, Сава :( ... няма смисъл.

Само да спомена, че предните години=ПРЕДНАТА година и за 'следващата' си намери некой друг му чоплиш номинациите с лупа.

Разбирам, че е хубаво правила да има и да се спазват, обаче първо са прекалено сложно зададени,второ са тромави: затормозяват, вместо да улесняват и трето: :doh: ..... нема сми.

Ти си тук в длъжността си на МОД да напомняш кога някой не спазва(съзнателно или не) правилата , а не направо да го посичаш. Това са дружелюбните и юзър-френдли модове. Такива , квито трябва да бъдат.А не тея дет дебнат със секирата из засада. Нито миналата, нито тази ми беше отправено предупреждение и добре ,че е ЦЛЦ да ми обяснява чат пат кво се случва...макар че тя се опитва да е дипломатична и не ще да взима страна по случая. Просто ми чезнат номинациите и аз :shock: . Май сега кат се замисля и от анимето нещо беше зачезнало, ама не помня как и кво.. а и не ме интересува особено. Довършвам си тазгодишния контест ако разрешиш все пак и тва е. На никого нема да липсвам и без тва, но виж, за теб вс ще реват ...

:hat:

ЦЛЦ - :wink: , знам как се търси...нит едно от тез изображения,които обстойно бях прелистила не бих го сложила за Хидан и Крос. Макар ,че за Хидан намерих орг. арт и постнах един панел за заглавна снимка, и друг оргинален - макар и оцветен. За Маюри пък се наложи да постна линкове, щот немаше готови тъмбнейли от мангата. Що трябва да е лесно кат може да е сложно, общо взето.. :lol: :icecream: ... И къв е смисълът да ги гледате тея снимки под лупа??? Всеки знае как изглежда героя и общо взето гласуват фенове на мангите. Кав е смисълът питам??
Да изгоните и малкото участиници дет искат да участват в шоудауните май...

CaBa написа:
Край.

Доста слаб интерес...

Що ли? :shock: :o :o Непонятно , наистина...

... :icecream:

Наистина last last post тоя път... :twisted:

МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 2:00 am 
Аватар
Модератор

Това, че е Badass 2, не означава, че няма и Bishie Manga, Bishiе Anime, Badass Anime и т.н. които не се провеждат за първа или втора година.

"Май сега кат се замисля и от анимето нещо беше зачезнало, ама не помня как и кво.. а и не ме интересува особено. " - еми това е, то ти се обяснява как и що, а на теб не ти пука и после "що не ми казахте". Трябва ли да вървя след гъза ти навсякъде и да ти обяснявам като малко дете на всяко едно място, едно и също нещо, всеки един път? Не. Мога ли да знам, кое си прочела и кое не, кое си запомнила и кое не? Обяснено ти беше 1-2 пъти (не само за badass, както казах правилата са едни и същи), такаче щом не си взимаш бележка, аз не съм длъжен да ти обяснявам всеки път. Обясни ми защо трябваше да се хабя да ти обяснявам пак, а като те знам най-много щеше да почнеш да ми спориш, че не трябвало така бля бля, вместо да чуеш и направиш това което ти се казва, че бъркаш.

И защо другите редовни юзери нямат проблемите като теб? Защо само ти имаш проблем (+ тук-там някой който е казал, че ще добави после нещо, но е забравил)? Why always me/you?

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 2:25 pm 
Аватар

:doh:

Сава, получих синки на челото индиректно вече от теб ....

Аве КУХ, колко номинации имаше в мангата?

4 бройки, нали :?: :?: :?:

Е как може на 2 от номинациите ми да съм си 'спазила' условията, а на др 2 : да не съм разбрала?? Не можеш ли да събереш 2 и 2 и да видиш, че съм имала проблем с панелите на въпросните номинирани. Не съм могла поради неква причина да кача панел от манга и съм открила некви близко до мангата и тук ми идва на помощ израза: 'силно препоръчителното' ти изказване - т.е. позволява се, ако не намериш подходящи панели или там квот в екстремни ситуации. Няма да постна некоя грозотия, само щот била от мангата и ми е под ръка.

А ако имаш проблем с тях , драсни два реда да отделя повече време, да се поправя - я на лична, я в темата, а не да дуеш мускули после - виж са що чудо изписа, а можеше човешки да измодерираш нещата. Аз си живея спокойно oblivious и си мисля , че вс наред.:още повече с тези двусмислени правила дет си насвяткал.
Не ползвам форума от 100 г. и не съм наясно как се тълкуват. От мин година научих, че ако не даваш описания и тъмбове/линкове, ти чезнат номинациите. Тая година, както виждаш положих некво старание уж да ги спазя и вместо некав нормален модски гайдЪнс да получа, щот се оказа ,че не съм доразбрала подправилото в правилото, пак фронатлен шамар.

Другите юзъри немат проблем, щот не им се разправя с щуротии и си тръгват или проявяват изкл търпение в името на любовта си към манга/анимето. Опитах се и аз тая година да проявя, ама ми го изчерпа оДма.

Харесвам манга контестите, щот по мое мнение участниците са мн по-класни и е мн по-интересно от анимето, но такива кат теб ми секват кефа. Вместо да се постараеш да привлечеш повече участници, ти ги пъдиш с подобно държание в името на кво???? на кво? питам??? Некав провизорен ред и организираност, дет е поднесен кат Третия Райх и накрая ще изпразни форума. Нали си тук да го поддържаш, ми поддържай го!! Кат трябва поправяй, напомняй ...мен ме мързяло !!! Ти просто само чакаш момент некой се издъни да си дуеш мускулите.

И нищо не си ми обяснявал миналата година, ЦЛЦ ми обясни когато вече бяха изчезнали номинациите и то без да я питам. Затова тази година си прочетох правилата кат добро дете (лелка де), ама се оказа че пак напразно....щот дори да не разбереш нещо, се оказва че няма кой да ти обясни навреме. Обясняват ти после и назидателно...

абс малоумщина :fubar: :bduh:

това което правиш от Луната се вижда, че е негативно лично отношение и честно,мен ми писна вече от него... чувството е като това, когато разни момченца ходеха да ми дърпат плитките и да ме щипят. Върна ме в детската градина.
затова е always me...

а частта с you ти ще ми кажеш ква е??

Ако може моите постове просто да не ги забелязваш някакси, най-добре. Остави ЦЛЦ или дадата или който там да ги модерира, ако не ти се занимава да ми обясняваш лично. За тях съм сигурна, че е нищо работа, ако за теб е водиничен камък. Тва ,че ми ходиш ТИ по гъза си е твой ищах. Не те карам зорлем.

Напротив, не искам да влизам в конфликти с теб. А как става това - по малко interaction, ако може въобще да не ти попадам в полезрението.Затова си чета правилата и си ги спазвам, така както съм ги разбрала...и накрая, заради криво поднесените ТИ правила, пак аз виновна, че не съм внимавала в час мин. година, в некви други конкурси???? Там е работата ,че внимавах и си приложих наученото от грешките. Но резултат- дЗерО!! Пак hostile и темерутест response in return.

iSiktir :evil:

Колкото и да обичам манга секцията и контестите и, тоя ми е последен и причината си ТИ.

...дреме ти.... :icecream:

МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 3:46 pm 
Аватар
Модератор

Другите юзери нямат проблем, защото са ги пуснали както трябва... Пъдя ги? Хода ги обиждам, не им давам да записват и някакви такива неща сигурно.

Ще оставя clc да ги модерира, оккккккккк. Някой друг бивш мод да искаш да ти модерира постовете (може и някой юзер от форума, който не е бил мод)? И не бъди толкова сигурна, защото всички споменати от теб, са се оплаквали от нескопосаните ти записвания и глупави теми които си пускала (че даже и други, които не си ги споменала).

Дали аз, дали някой друг, обяснявано ти е, не само миналата година, а още и по-предната. След като ти така и не се научи, аз нямам намерение да ти обяснявам (очевидно и другите юзери нямат намерение да ти обяснят). Още миналата година се отказах да ти обяснявам лично на теб, след като предните пъти когато ти се казваше навреме, ти не правеше нищо по въпроса.

"ако не намериш подходящи панели или там квот в екстремни ситуации." - да го погледнем от твоите разбирания. От къде да знам, че ситуацията ти е "екстремна" и за 2 от героите само такива снимки си намерила (което е пълен абсурд, щом ги има оцветени, ги има и в оригинална форма). От къде мога да знам, че само тея снимки си намерила, а не че нарочно си решила такива да сложиш? Май още продължаваш да ми твърдиш, че аз чета мисли :bduh: :doh:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 4:22 pm 
Аватар

Ой, ой, ой, ой ...взема пуканките и чипса

ПО-СПОКОЙНО ДЕ :lol:

Първо Савата ще сложи към правилата: Задължително поне 2-3 картинки/ панели от мангата
Второ: ДиаДора няма да отбира чак пък толкоз тези картинки от мангата, защото кактo тя самата каза така или иначе гласуваме по симпатии - пък и все си мисля че за най-епик панелите може да се отвори мангата за справка >.> и честно казано предпочитам снимките на Крос от Гуугъл *click* отколкото цветните неща, но това е лично мнение <.<
Трето: Манга раздела отдавна е поумрял

Стига спорили кой пръв е открил топлата вода, моля :lol:
първата страница беше интересно и забавно, но след това ... вече не >.<

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 6:03 pm 
Аватар

Я, ЦЛЦ-то от кога не е мод-че.. :o В патардията, даже не съм забелязала, че ника и не е син.

Толкова съм свикнала да е МОД от години, че по дефолт си я възприемам за мод и ми е неестествено некво сега... :o Разбирам обаче, що вече не е. :icecream:

То може би и ти ако се увОлниш кат зелен ник и ще ми е неестествено, щот по някакъв начин съм свикнала със скорпионския ти характер и да си част от пейзажа на форума, ама .... в таквиз моменти чесно съм :evil: и ми иде да те :bash: , щот ми разваляш кефа от шоудауните.

Ми другите юзъри са ти яли попарата, затва...и на други модове може би с инквизиторските ви методи на 'възпитание' на форумните юзъри. Или са щастливци и са разбрали ПРАВИЛАТА по твоя начин,а аз съм си ги интерпретирала по друг.

МАНГА раздела е поумрял, щото аха-аха се размърда и тряссс, некой му се стоварва за глупости.

и прави от мухата СЛОН и десквалифицира номанициите на хората... :taz: БЕЗ предупреждение, щот имало предупреждение видиш ли миналата година или преди там 5 века и то от анимето и то за нещо съвсем си друго ...и аз съм длъжна да го помня. :shock: Не че не го помня де: беше за описанията и за тъмбнейлите, тва е. :lol: Но пък работа на модовете е да напомнят, предупреждават и ако вече има предупреждение и не е съобразено, разбирам да последва секирка.

Ми ако случайно май фанала амнезията, или биологично склерозата - на кват преклонна възраст съм... i just can't help it! It's beyond my controll... :( И ти вместо кат един SuperSava да се притечеш на помощ на юзърче със застрашени от гума номинации/кат си ме знаеш ква съм :mrgreen: , щот очевидно демонстрираш знания по мен-не пропускаш да не изредиш ква съм и що съм/, се спотайваш и със завидно задоволство си упражняваш 'правата' в садистична насока.

П.П.

И такова нещо с манга панели никога не ми е обяснявано, ако искаш да знаеш други години-ни от теб, ни от някой друг. Обяснявани са ми други неща и тях аз си ги спазвам. Опитах се да се ориентирам сама по правилата, но очевидно ми трябва GPS, щото видя резултата.
И добре , че аз самата обичам оргинални манга панели и че имаше на др двама оцелели номинантни поносими за моя вкус, че и те беха заминали в кереча... :icecream:

Все пак да гледаме на нещата като оптимисти -2ма оцеляли, а не примерно 2ма бастисани...

:icecream:

МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 8:25 pm 
Аватар
Модератор

Има логика в думите на clc. След като ДиаДора казва, че няма нужда да гледаме снимките "под лупа", защото всеки познавал героите, интересно е, защо тогава тя така ги е подбирала, а не е взела някоя от многото други които гугъл вади. Излиза че тя ги гледа "под лупа", ама не иска другите да ги гледат "под лупа" :lol:

Иначе от изказванията на ДиаДора, разбирам, че тя не е човек който се учи от грешките си и сега е жестоко обидена :icecream:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 10:22 pm 
Аватар

обидена е баба ти ... :icecream:

Просто ПО ПРИНЦИП не обичам труда ми да отива на вятъра, тва е. За всичко се отнася, не само virtual meh.

ДиаДора е човек естет и не харесва разкрИвени точки и линии, а лицеприятни образи и композиции, кат ще си прави труда да поства нещо.
'Другите' гледат под лупа неща,като оцветяване на черно-бял панел?? или достатъчно близо до истината фенарт :o , което е мноооого определящо или подвеждащо за вота. Ама как да е.

+ тва за разлика от някои тук присъстващи умеe да си вижда грешките и да ги праи на лимонадка.
Ето една грешка , която ще се постарая да не допусна пак в бъдеще: например ако не искам да си видя изтрит пост или нещо си там - да НЕ го поствам в тоз форум в твое присъствие.
Но ако в един прекрасен момент се почувствам 'късметлия' :mrgreen: и ми се рискува, мога и да го постна. :icecream:

Ти си придвидим кат мЕтЕо-прогнозата в UK. Та ако ми се играе на познай днес времето мога и да рискувам пак с некоя номинацийка или темичка... след некоя и друга година де...да тествам модския ? :icecream:

Но тва е мн хипотетично все пак-> до тогава я камилата, я DiaDorка, я СаВа...

:cyclon:

МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2012 1:23 am 
Аватар

Цитат:
Yujiro Hanma 8 - 11 Miyamoto Musashi

Thank god there's still 8 sane people in this forum.

МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2012 11:50 am 
Аватар

^^ Да, наистина е странно. :?

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 22, 2012 3:29 pm 
Аватар

Общо взeто много странен шоудаун ...
Първо че имаше малко предложение герои, което беше наистина отчайващо - предвид че бедасове има в големи количества. Второ някои герои дето уж не трябваше да отпаднат - отпаднаха ... сега финалъте добър ама ... i find it somehow lacking >.>

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 22, 2012 11:04 pm 
Аватар

Мен финалът въобще не ме удовлетворява :dontknow:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 3:29 pm 
Аватар

ЦЛЦ, не им се занимава на хората... с тези рестрикции, изсмукани правила и като цяло отношението на модовете.

Примерно аз догодина няма да номинирам, а съм върла фенка на шоудауна(особено бадасса :( ) Е така, за глупости лека полека си отпадат желаещите да участват. Тук причина, там причина...

'Квото повикало, такова се обадило' е общо взето работата....

:?

Окей е финала, и номинираните бяха готини, само че малко ... :( и зорлем донамалени :icecream: ..щот няма кой да ми каже си оправя фотосите :D

МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 5:51 pm 
Аватар
Модератор

:lol: Правила, които от както съществуват Showdown-ите не са променяни, но някакси успяват явно да ограничат все повече хора всяка година (поне според теб де). Защото 2 снимки от мангата + описание е нещо изключително ограничаващо и изсмукано от пръстите =))

Разбрахме че няма да участваш още от последните ти 15 поста. Може да го повториш още 5-6 пъти де, понеже някой може да не го е видял :lol:

Като не им се занимава на хората, има лесно решение -> няма да има никакви Showdown-и и това е. :confused:

Лично според мен спада към интереса е от това, че вече е провеждано и първият път хората бяха доста по-ентусиазирани и много по-надяващи се, че този който са избрали е най-най и ще стигне далеч, но отпада по-рано или не печели. Поради което предполагат, че и следващата година ще е така и няма смисъл да записват и да се ядосват. Но това си е фенбойско турнирче, пределно трябва да е ясно на хората, че по-харесвания герой обикновено печели, не те който смятат за най-най. Същото важи и за Pantsu/Bishi.

Основната идея на тея Showdown-и когато бяха създадени беше да се зарибяваме един друг с готини снимки и мацки (тогава имаше само Пантсу). Затова аз лично гледам да записвам (където мога) всяка година различни герои с надеждата да зарибя някой по някоя манга. Което и дава някакво разнообразие в Showdown-а, отколкото да запиша старите герои и да има 90+% еднакви герои както предната година. Не че има лошо да се запишат стари участници (все пак трябва и някаква бройка и то по-качествена), но ако накрая над 90% от записаните са същите както предната година, ще стане доста по-скучно и предсказуемо.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 4 [ 56 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]