Замистлих се, Постле се поза мистлих оше малко и накрая савсвм се впрегнах в мислене, и реших че щом има само учители по англииски руски и там други известни и неизвестни езици знаи трябва да има и по Японски? Нкой амааааааа сааааааавсеееееемммм случаино да знае каде аджиба мога да намрея такова животно оти у наше село още нема?
_________________ Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win you're still retarded.[/b]
в японското посолство има обаче към него няма касета и ще ти е мнооооооооооооооооого трудно да схванеш нещо така..питах жената която работи там и тя каза че има самоучител с касета обаче те го нямат ако потърсиш по книжарници може и да намериш нещо.
_________________ .................................Open your eyes and face reality
Заглавие:
Публикувано на: Пон Юли 25, 2005 7:43 pm
Razengan
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 4:18 am Мнения: 3235 Местоположение: In the Jungle. Near the water, Close to the food.
Parvo knijkata se kazva danau4im sami qponski...no ne stava, pone ne za na4inae6ti,trqbva da se nameri predi6nata knijka ot sa6tiq avtor(na kogoto ne mu pomnq imeto, Ivanov-sensei mai...vij anime.bg):P
Vtoro - Ima kursove v sofiiskiq ot septemvri:) tam, u4itelite ot universiteta mislq 4e sam nai-podhodq6ti za celta;p
svarji se s CIEK demek(Centar po Izto4ni Ezici i Kultura)
_________________ Cook it, babe!
Заглавие:
Публикувано на: Пон Юли 25, 2005 8:15 pm
chi_chi
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 3:26 pm Мнения: 1602 Местоположение: GSL~хахахаххаха що не си дръпна преди да свърши бе:P~
В софийския са два пъти седмично от 18 4аса(точно поради тая причина не мога да хода-на даскало съм :cry: ) по 40лв май беше на семестър не съм мн сигурна.като се прибера(довечера или утре) ще напиша телефона и с кой тряа да говорите по тоя въпрос
_________________ .................................Open your eyes and face reality
Заглавие:
Публикувано на: Пон Юли 25, 2005 8:25 pm
samara
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
В софийския са два пъти седмично от 18 4аса(точно поради тая причина не мога да хода-на даскало съм :cry: ) по 40лв май беше на семестър не съм мн сигурна.като се прибера(довечера или утре) ще напиша телефона и с кой тряа да говорите по тоя въпрос
ако го направиш ще дойда да ти целувам ръце, или ще падна безмълвно в краката ти и нема да мръдна. Много искам да знам...
Значи - сетих се - автора е "Братислав Иванов" , книжката се казваше наистина нещо от рода на "Да научим сами Японски език" ... И в най-скоро време мисля да си я вземааа... Тази година и аз смятам да започна курсове по Японски към Софийския - това ЦИЕК... Не знам много по въпроса, но в крайна сметка.. ще звънна:
Аз имам 2 книги "Класически Японски Език"(Братислав Иванов, Надя Калпакчиева) и тази за която говорите "Да Научим Сами Японски Език"(Братислав Иванов). Но втората ако си я земета за да започнете от нея ви гарантирам че няма да стане, имам и един самоучител на ПЦ-то който е около 240МБ който ще го кача щом има толкова заинтригувани в този великолепен език.
_________________ Knowing my heart flowers weep and wild birds cry.
Заглавие:
Публикувано на: Пон Авг 01, 2005 11:11 pm
Robin-chan
Регистриран на: Пон Авг 01, 2005 8:53 pm Мнения: 424 Местоположение: on my pirate ship - ARGH! ;)
абе немски от телевизията да научиш не е възможно........можеш да започнеш да разбираш това онова, но не и да научиш езика като хората......
и на мен ми се искаше да уча японски, ама баничка- нямам време с немския, английския, руския и испанския.........ще трябва да се задоволя с аниметата - а това ми стига (и още как )
Заглавие:
Публикувано на: Сря Сеп 21, 2005 6:42 pm
Tao Jun
Регистриран на: Сря Юли 27, 2005 10:45 am Мнения: 484 Местоположение: Coooookies
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения