Дата и час: Съб Фев 08, 2025 9:02 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 37 от 38 [ 569 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: «®Claymore®»
МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 8:12 am 
Аватар

Абе статус - completed, а пък нито с Клеър разбрахме какво стана, нито с Пристила ( или каквото и беше там името ). Аз съм много саднат. Беше ми една от любимите манги, но такъв край просто е изс*ране на метеното....

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 3:40 pm 
Аватар

Avador, би било много странно ако наистина е Completed. Абсурд да приключи така историята. От подобен край никой няма да спечели.

МнениеПубликувано на: Съб Юни 09, 2012 11:03 pm 
Аватар

Ммм излезе 127-а част, както се и очакваше :) Явно историята си продължава нормално.

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 3:33 pm 
Аватар

Толкова объркано стана че трябва всеки път да чета по няколко чаптъра назад за да си вържа историята

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2012 12:31 am 
Аватар

Започва да става малко по-интересно.

Но аз ли изпуснах нещо, но тия male warrior-и не казаха ли в началото на историята че преди много време са ги използвали организацията, са се пръкват и те и някакви други стари single digit-и все едно е никаква работа...

Аз честно казано обаче забравих половината история, кой кой е и какво се е случвало за да се стигне до сегашните действия.

МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2012 1:05 pm 
Аватар

намирисва ми ама садо-мазо оргия на awake-нати пичове и каки :3
Ракийката ше земе да намери най-накрая Клеър :roll: :baby: :baby: :baby: :baby:
В този чаптър имаше и ексхибиционизъм :3
дружинката почна да се събира малко по малко, ама на къде отиват нещата, к'ва е идеята, ко се очаква да стане кат се съберат???? :baby: :baby: :baby:

иИиии ето, че началото на турнира КечМания наближава!!! Публиката се настанява спокойно и удобно край арената и е затаила дъх в очакване на участниците :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

=)) =)) =)) =)) =))

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2012 2:53 am 
Аватар

На последната глава бях: Seriously!? Толкова бързо и лесно?

Продължава да се закопава заглавието.

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 11:51 pm 
Аватар

Заглавието е посредствено от самото начало. Честно, нищо особено не е Клеймор, а ми я препоръчаха няколко човека, дори смееха да я сравняват с Берсерк. Заглавието е "meh", по-късно става още повече "meh". Все пак има елементи, които ме карат да се интересувам малко или много от случващото се.

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2012 2:38 pm 

То щото берсерк е такова величие - само рейп и кръв. - е и аз мога :taz:
Haters gonna hate

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 27, 2012 5:09 am 
Аватар

Използвах почивните дни да изгледам анимето и да прочета мангата от смъртта на Тереса до последния излязъл чаптър (най-накрая).
Като цяло доста интересна и интригуваща ми се видя сега мангата, щом успя да ме задържи в напрежение и в постоянно желание да прочета И следващия чаптър. Анимето също ми допадна много, ммм със забележка към алтернативния финал, който не беше лош, но ревльото Раки там ми приседна.

Според мен има огромна разлика между чаптърите в началото, след флашбека с историята на Тереса и след 7 годишния скок във времето (бтв във ФТ не беше ли също 7 години :p ). Първо клишетата започнаха болезнено да изпъкват. В началото клишетата бяха в стил "ок, знаем я тази история, но искам да видя как ще я разкажеш ти". После историята навлезе във фаза "ахаааа, това така не го бях виждал" и беше добре. Но сега, според мен, е във фаза "не мога да измисля повече глупости, затова защо да не си хапнем пак от добрата стара манджа с грозде". Второ изведнъж всички станаха много мили, добри, готини. Спряха да умират героите ... мангата, не ИСТОРИЯТА, загуби своята реалистичност и правдоподобност. Това не е толкова проблем, колкото досадна бележка под линия, където аз бих сложил една отметка "можеше и по-добре". А това е жалко, според мен. Трето историята с големия континент, войната между Левски и ЦСКА и чудовището, от което се правят всички чудовища, е малко meh :( . Най-накрая се разкри малко от СВЕТА и той да смуче толкоз ... не е яко. И най-готиния от Организацията се оказа някакъв шпионин, въобще както започнах - клишетата болезнено изпъкват. Артът, ох този арт. Добре, че на една от клейморките й дадоха да носи два меча, че имах възможност да ги различавам малко. Това винаги ми е било ужасно досадно. Безкрайни върволици с имена, числа и лица, всички толкоз еднакви и с едва изпъкващи разлики. Може би някои от вас веднага ще изпъкнат тази или онази какви черти е имала на лицето и детайли по себе си, различавайки я от стадото други, но за мен генерално се загуби СМИСЪЛА ДА РАЗЛИЧАВАМ КЛЕЙМОРКИТЕ ЕДНА ОТ ДРУГА. Те всичките са добри, всичките се борят за Клер и са готови да се жертват за нея. Всички накрая стават супер яки и готини и специални. Толкова специални, че ум да ти зайде какви саркастични забележки ми подскачат между ушите.
И накрая за лошите в мангата. Много ми е трудно сега да пиша за Присила, при все, че нейната история не е довършена, но определено намирам за отблъсваща визията на човекоядците да бъде мешана така - ту добри и милички, ту безмозъчни тъпанари. Толкова удобни характери за историята, че телата на клейморките са шити направо с бели конци, сещате се ...
Не видях никъде този "двигател", които да им дава някакъв смисъл (в рамките на историята и мангата ест) за тяхното съществуване. Някой става боец, ходи трепе чудовища, после става чудовище, ходи трепе-кльопа хора, после иде шматка и то претрепе. И така се оказва, че на малкия остров се прескачат един друг клеймори, събудени и йома, така се прескачат, че ако бяха малко повече, нормалните хора сигурно щяха да се водят малцинство.
Което ме отвежда директно към следващата точка в листа ми със забележки - хората. Ей богу в тази манга има 5 човешки същества и всичко станало са говеда. Буквално говеда. Работят, размножават се и биват използвани за храна. Точка, край, за друго не сте ни нужни, благодаря за вниманието. И ей така за разнообразие, що да не хванем едно от тез говеда и да не го обучим да скача на въже ... ще е много яко. Така стои Раки на фона на останалите.

И за финал - въпреки, че вселената на Клеймор има загатнато минало и някаква идея за бъдеще, аз не виждам развитие на историята на мангата, след сагата с Присила. Защото не смятам, че мангата ще съумее да се справи с тази задача. Започнах положително (казах, че ми харесва и тн) и не искам да завършвам чак толкова песимистично и негативно, но не виждам (след последните 20-25 чаптъра), как ще ни разкрие добре друга история. Пожелавам му да ми натрие носа за тези думи :) и това наистина да не е края ... но дано са малко по-дълги чаптърите и наситени със съдържание.

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 31, 2013 4:07 am 
Аватар

Толкова да не харесвам злодеи като Присила. Направо не мога да ги чета последните чаптъри, такава скука лъха от тях. :?

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 02, 2014 8:23 pm 
Аватар

Почвам да се дразня... 100 чаптъра се бият с тая и неще да умре ама и неще да ги убие.
Ще взема аз да пукна преди нея да я убият.

МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2014 6:46 pm 
Аватар

няма никакъв скеилинг !
тая пресила я изяждаха, насичаха няколко пъти, пробиваха, мачкаха, разкъсваха, абсорбираха и всеки път се възтановяваше
голяма насрания

МнениеПубликувано на: Сря Апр 30, 2014 2:17 am 
Аватар

FUCKING HYPE!!

МнениеПубликувано на: Сря Апр 30, 2014 9:24 am 
Аватар

Е, най-после ще видим част от силите на Тереза :ave:
Странно, че никой от биещите се не я разпозна освен разбира се Клеър и Тереза. Галатея вярно, че беше след нея, но със сигурност трябва да я е засичала пък било то и като начинаеща. Както и някой от ъуейкнатите :dontknow:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 37 от 38 [ 569 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]