|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 11:07 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: C3: Cube x Cursed x Curious [Есен 2011] Публикувано на: Нед Май 20, 2012 12:02 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Ха, това съм го забравил. Заслужава ли си гледането?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: C3: Cube x Cursed x Curious [Есен 2011] Публикувано на: Съб Авг 17, 2013 7:49 pm |
|
naruutto |
Модератор |
Регистриран на: Пет Апр 01, 2011 1:40 pm Мнения: 2563 Местоположение: Търговище-Русе
|
като цяло, става за гледане (макар, че имаше случаи 1 еп да го гледам по 3-4 часа ) давам му 3/10 - слабо представяне на собствена история (напомня ми отвсякъде на Darker Than Black - всяко проклятие си има цена за плащане върху притежателя ) - слаби опити за Ecchi (особено като го правят като 3d, което е адски тъпо ) -имаше моменти, в които като кажат нещо, сменят кадрите за миг (с това, което казват) и пак връщат първоначалното състояние - също така имаше моменти, в които направо ги е домързяло да оцветят самото аниме (не знам това дали не е нарочно, но беше адски безполезно) - финала беше ужасно скучен (като изключим последната битка, но така като гледам и нея прецакаха ) - главния в края на епизода "уж" беше тежко ранен, от главата му шурти кръв, след няма и 2-3 мин. от анимето, гледам героя като "нов", а дори онова чиби не му помогна за бързото лечение - с това накрая как я спасиха тази Алисия (май така беше), ако направят продължение - категорично няма да го гледам гледал съм и по-лоши анимета, но това яко нахейтвах п.п. Ако може някой мод да добави темата към Каталог, че не я видях там
|
|
|
Заглавие: Re: C3: Cube x Cursed x Curious [Есен 2011] Публикувано на: Съб Авг 17, 2013 8:52 pm |
|
CandyNordicLands |
|
|
Регистриран на: Съб Мар 30, 2013 11:11 pm Мнения: 356 Местоположение: Raven-sama
|
То аз го изгледах два-три пъти и ме заболя главата. Толкова безразлично ми стана, че дори забравих за какво става въпрос. Иначе президентът на класа е много секси, huehue. Май трябва да започна с нещо по-сериозно.
|
|
|
Заглавие: Re: C3: Cube x Cursed x Curious [Есен 2011] Публикувано на: Съб Авг 17, 2013 10:10 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
naruutto написа: давам му 3/10 Как си изтраял нещо, на което си дал 3 бе, мазохист ? Аз ако някое аниме оценката ми падна под 6, дроп.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: C3: Cube x Cursed x Curious [Есен 2011] Публикувано на: Съб Авг 17, 2013 11:12 pm |
|
naruutto |
Модератор |
Регистриран на: Пет Апр 01, 2011 1:40 pm Мнения: 2563 Местоположение: Търговище-Русе
|
^ аз съм си казал, че ще гледам докрай (няма да дропя нищо ) п.п. овата беше горе-долу поносителна на нея 4/10
|
|
|
Заглавие: Re: C3: Cube x Cursed x Curious [Есен 2011] Публикувано на: Нед Авг 25, 2013 12:59 pm |
|
computer3 |
|
|
|
Не беше лошо, имаше и добри моменти. Най ме шокира оная сцена с Курокава Карен и президентката. Като й счупи пръстите... Странното е че ми хареса 6/10 Беше малко хаотично представена историята.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|