|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:35 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Проблем с писането! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 18, 2012 1:45 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41067_1399913418.jpg) |
Al40po |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Здравейте отскоро се появи проблем с писането във форуми.Тъй като нямам фонетика на компа ползвам тази на форумите, но когато сменя на нея която и буква да натисна нищо не илиза.На другите не ми прави проблем. ПП:Щях да забравя проблема с неизлизането на буквите е само когато езика на компа е на ЕН , а когато го сменя на стандартен си пиши на стандартен! Благодаря предварително.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Проблем с писането! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 18, 2012 8:08 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=405_1342971944.jpg) |
dripper |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 3:30 pm Мнения: 10614 Местоположение: Варна
|
По-добре си сложи на компа фонетика. Нз дали има причина да я нямаш, но щом пишеш на нея ти трябва обезателно. На какъв browser и пробвали с други? На какъв OS си? (windows, mac, linux ) - и съответната му версия Al40po написа: когато езика на компа е на ЕН Говориш за локализацията на OS-то ти или за keyboard layout-ти? Инъче за проблема, нз, мен ми мяза на конфликт м/у фонетиката и друга подобна програма. Пък може да е и някакъв калпав ad-block ако имаш такъв.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Проблем с писането! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 20, 2012 1:37 pm |
DARK MASTER |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Сеп 08, 2007 12:11 am Мнения: 1194 Местоположение: UK
|
^ Каквото той каза. Само дето гофретника си има опция да си сложиш само фонетична подредба. БЕЗ побългаряването на менютата и чистачката на flex. И е по нова от това на инженера. Сайта на инженера и добавката му май не е обновяван от отдавна и не знам какво ще стане като е на 7ца.
_________________ And wrath shall pour, from mouths of steel, on spawns of Satan!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Проблем с писането! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 20, 2012 1:47 pm |
DARK MASTER |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Сеп 08, 2007 12:11 am Мнения: 1194 Местоположение: UK
|
За 7цата че си я има вградена подредбата знам. Но пича е на XP така или иначе. А да тръгне да ги подрежда ръчно... То и аз не знам как и от къде. Не че ми пука. Предложих "гофретника" щото има няколко полезни неща в него за XP потребители като побългаряването и оправянето на регионалните опции в 1 инструмент, заедно с фонетиката. Та да си избира какво му трябва ако му трябва някога. Примерно мен много ми е удобно да мога да включвам на български менюта и обратно на английски когато си поискам ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . Предишните побългаряващи програми за XP бяха еднопосочни.
_________________ And wrath shall pour, from mouths of steel, on spawns of Satan!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Проблем с писането! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 20, 2012 3:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=405_1342971944.jpg) |
dripper |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 3:30 pm Мнения: 10614 Местоположение: Варна
|
Е че bg-фонетика добавя единствено keyboard layout, смисъл не добавя цялостен превод на Win-a. (или още не съм на една вълна с вас ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) Той искаше да не добавя нови програми и за това му предлагам този начин, тъй като вече го ползва и без това. Пък за гофретника от теб го чувам.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Проблем с писането! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 20, 2012 4:31 pm |
![Аватар](http://angel4e.homelinux.net/share/profile/avatar.jpg) |
anAngel |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
dripper написа: Е че bg-фонетика добавя единствено keyboard layout която представлява една библиотека, която може да се сложи в/у някоя др., която не се ползва и хептен да не се инсталира и променя нищо в регистрите, и която после с инсталационното сд да може да се възстанови при нужда има и уеб базирани такива след като това не бачка с този браузър както и портативки ако например няма права в/и ОС варианти много
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|