|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 12:49 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mecha Showdown I: Кръг 1, Showdown 8 Публикувано на: Пон Май 14, 2012 9:45 am |
|
darealG |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 16, 2009 8:27 pm Мнения: 464 Местоположение: Ниско над дъгата.
|
DGG-XAM1 Dygenguardrealist написа: Като гледам всички записани участници, този двубой ми се струва най-подходящ за финал не за първи кръг.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mecha Showdown I: Кръг 1, Showdown 8 Публикувано на: Пон Май 14, 2012 1:52 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
... realist написа: Като гледам всички записани участници, този двубой ми се струва най-подходящ за финал не за първи кръг. x 2343043985 dadaadda какви си ги вършиииил .... не мога
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|