|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:19 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 02, 2007 2:19 am |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
wtf? 138 чарптар беше така яко изгаврен... не мога да повяевам, четах такива глупусти нестига, че беше VLQ ами то не беше преведено.. просто ебафка..
така казах негативното
във 137 обаче имаше много як фенарт
парвото със Ринго..
a за това думи нямам
общо взето тая истроия между Икки и Ринго доста я забавиха, според мен ;( Очакваме да видим развитията със Сумераги ( )
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 02, 2007 9:49 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Cagalli написа: Какво въсщност стана със Сора? В смисъл... многото Сори... P.S. Килик ;Р raw spiller написа: Еми Сора си има брат близнак хD И се оказва, че не само може да си ходи, ми е сериозен да се връща в 'играта' Още не се е отказал от оная си амбиция, по времето, когато Килик е издивял... Яко зле, а ми беше симпатичен =/ Освен това ония 'с косата от гората' се оказа, че има същия тип регалия като Агито. А и той е крал, което прай некъв конфликт, което значи, че той трябва да е Akira(според вики-листа) x) Друго интересно не намерих за тия чаптъри.
ест, това че Ринго е тъпа ***** не се брои ...
ПП: бе тва май не е фенарт а е сцена от боя м/у Ринго и Икки
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 09, 2007 6:36 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Oh! Great изобщо няма слабост към готини героини, които да си режат косите и разни герои да имат братя близнаци изведнъж, нееееее...
А това наистина не е фенарт, просто някой е взел картинката и я е оцветил.
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 14, 2007 12:44 am |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Тва го твардя от много много време...
пп от скоро взех да я наричам the crazy plum.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|