|
Дата и час: Вто Мар 11, 2025 1:25 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 7 мнения ] |
|
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Това онова....разни нещица от мен :)  Публикувано на: Пон Апр 30, 2012 8:18 am |
 |
pablo3 |
|
 |
Регистриран на: Чет Апр 26, 2012 3:05 pm Мнения: 4 Местоположение: Пловдив
|
Vagabond написа: не искам да прозвучи обидно или нещо,но не мисля ,че ще намериш компетентни хора за боди китове за коли в аниме форум.Лично не смятам това за изкуство с изкючение на скиците ,твърдо повърхностния дизайн не ми се осланя като естетически красив.Също така,трябва да има "My art" в заглавието, но ако нищо друго ти правя евала че се опитваш да се покажеш,дори и само и единствено с тази цел да си си направил акаунт. Първо здравей, няма кое да звучи обидно изказваш мнение, а всеки има право на такова  .....колкото до боди китовете ми така се е случило, че те са постнати като последни публикации и като раздел са излезнали те, поразгледай всичко останало пък може да видиш , че се занимавам с продуктов дизайн, изкуство....но доколкото разбрах си видял  . Твое мнение за дизайна, не мога да те задължа да харесаш нещо, а си и в правоото си да коментираш каквото прецениш, затова съм оставил всички да се изказват къде обективно , къде не , къде компетентно и къде не....за мен във всяко мнение се крие по нещо или пък нищо, важното да изкажеш такова. Благодаря за евалата все пак и мисля, че е интересно място....... може малко по встрани , но донякъде се допира по отношение на изкуство, но да прав си мястото е друг тип и си го вземам като забележка. Поздрави
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Това онова....разни нещица от мен :)  Публикувано на: Пон Апр 30, 2012 5:09 pm |
 |
dream_dragon |
|
 |
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
Нещата са ти интересни, но в по-голямата си част си минал покрай изкуството. Работите са ти малко суховати, при карикатурите и фигурите имаш интересни неща, но като цяло от това, което видях си повече в комерсиализма, продуктовия дизайн и т.н. Темата ти не е за този раздел, особено с линка, който ти е в първият пост. Сложи по-добре един към другите ти работи, където има... повече творчество. Не казвам, че при правенето на автомобилни неща няма, но все пак...
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Това онова....разни нещица от мен :)  Публикувано на: Пон Апр 30, 2012 7:06 pm |
 |
pablo3 |
|
 |
|
dream_dragon написа: Нещата са ти интересни, но в по-голямата си част си минал покрай изкуството. Работите са ти малко суховати, при карикатурите и фигурите имаш интересни неща, но като цяло от това, което видях си повече в комерсиализма, продуктовия дизайн и т.н. Темата ти не е за този раздел, особено с линка, който ти е в първият пост. Сложи по-добре един към другите ти работи, където има... повече творчество. Не казвам, че при правенето на автомобилни неща няма, но все пак... Да прав си по-суховати са, защото гледам нещата да вървят към реално направени продукти, проектен етап и вече реално изделие, не го отричам и доста е комерсиално  Малко съм избягал от концептуалнтите разработки, което не е добре за един дизайнер и неговото развитие, но се надявм при първа възможност да компенсирам нещата както се казва с "некомерсиален дизайн"....понабутал съм се повечко в реалните неща. Иначе автомобилите даже не са ми приоритет, така се случиха нещата, че има желаещи, а и парите са бързи, определено ме пращат директно в нещо, което и аз не обичам много....но парите са си пари, а и мога разни неща да правя  ..уж.Да може би сбърках раздела....прав си първия линк директно е представяне на услугите, за второто си наясно какво място е, но все пак благодаря за мненията и разбирането. Взимам под внимание забележките ти
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Това онова....разни нещица от мен :)  Публикувано на: Вто Сеп 16, 2014 10:57 am |
 |
pablo3 |
|
 |
|
Eien Ryuu написа: Разглеждам категориите и една от рисунките е библиотеката "Любен Каравелов". Я, ти си бил русенец. Здравей, съгражданино! Кажи кога имаш свободно време, да се видим и да се запознаем. Все пак имаш много добра техника на рисуване и можеш, както казаха другите преди мен, да направиш нещо чудесно като арт ако дадеш малко повечко усилия и фантазия в него. Късмет и успех!   .....да нашата си библиотека, само ние си я познаваме  . На мен също ми е приятно, здрасти градски  , нямам нищо против да се видим, даже ще ти пусна един скайп - pavence. Благодаря ти за добрите думи, да прав си винаги може повече определено. Сега явно съм се повлиял от към комерсиалното каквото е продуктовият дизайн и малко фантазията трябваше да я вкарам в по.........реалистичен вариант, но си прав, че с повечко усилия трябва малко да отпусна нещата от към желание за нещо друго. Поздрави
Последно издигане pablo3 от Вто Сеп 16, 2014 10:57 am
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Страница 1 от 1 [ 7 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|