|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:33 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Badass Showdown II - номинации & дискусии Публикувано на: Пет Апр 27, 2012 12:46 am |
|
DiaDora |
|
|
|
Logrus написа: Първо и основно, той ЕБЕ ... нещо, което доста badass персонажи, уви, са пропуснали да пробват, нали освен да гледат лошо, да се мръщят и падат от главния герой -> и тоя тук ибье , и то в шонен!!! , спука каноните отвсякъде и заслужи ми завинаги... може да ви е писнало малко от моя Блич, ама туй е положението... (в такава фаза съм ) MAYURI KUROTSUCHI (Bleach) http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxt06yO8bj1qj0sh6o1_500.pnghttp://i160.photobucket.com/albums/t169/FuriKuri_2000/Bleach/bleach_mayuri0069.jpghttp://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire1/1da5d2748457a3c9bf5f4f2a9eaa04d51248603770_full.pnghttp://th00.deviantart.net/fs42/PRE/f/2009/059/3/c/Bleach_Pendulum_Manga_Mayuri_by_mrsolivaw.jpgMayuri's appearance has a skeletal-like look to it with a skull-like visage. His face is painted entirely white with the inner portion of his face painted black with the exception of his nose. His eyes are a golden color and he constantly bares his teeth giving the appearance of him constantly smiling. Both his ears are seemingly replaced with stubbed golden cones. His fingernails are blue and, with the exception of the fingernail on his right middle finger, are all short. The one long fingernail is as long as the finger itself. He also wears a white hat with two ends that point to his right and a large purple scarf around his neck. His whole body, even his face and hands, has been painted black and white. He repaints his make-up every morning, as he always removes it before going to bed.[2]
|
|
|
|
Заглавие: Re: Badass Showdown II - номинации & дискусии Публикувано на: Пет Апр 27, 2012 11:46 am |
|
realist |
|
|
|
DiaDora написа: -> и тоя тук ибье , и то в шонен!!! : Тоя най-много някое от творенията си да е минал, което си е все едно с гумена кукла. За разлика от него, Dou Haguro, Ryo Narushima, Joukyuu и Rei ги видяхме наистина.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Badass Showdown II - номинации & дискусии Публикувано на: Вто Май 08, 2012 9:46 pm |
|
realist |
|
|
|
CaBa написа: поне 2 добри снимки. И е силно препоръчително снимките да са от мангата, а не от аниме по мангата, фенско оцветяване или фен арт.
Нямат по две картинки от мангата.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Badass Showdown II - номинации & дискусии Публикувано на: Вто Май 08, 2012 9:55 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
ми нямат, щот не можах да намеря точно манга панел в хостинг сайтовете ... Не пише да са ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, а силно препоръчително от мангата, пише две добри снимки- не се специфицира две добри снимки, задълже от манга. Предполагам именно за ситуации дет НЯМА качени готови панели и човек просто НЯМА възможност да качва. Примерно от работа или в бързината. Достатъчно е , че се е появил да даде някоя и др номинация. Но ако наистина е тва, е абс некоректно и не съответства на правилата!!! а и излишно, щото от една страна няма достатъчно номинации, а от друга, само щот панела е оцветен героя отпада....това е,...абе, нямам думи CATCH22 силно се надявам да е пропуск...
Последна промяна DiaDora на Вто Май 08, 2012 10:06 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Re: Badass Showdown II - номинации & дискусии Публикувано на: Вто Май 08, 2012 10:04 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Аз силно ти го препоръчвам, ако искаш героя да участва Няма да дисквалифицирам героя, ако случайно човека е сложил фенарт/аниме картинка, затова не е и забранено, но накрая не ги взимам и слагам в темите подобни снимки. Още от както се правят тея Showdown-и не пускам снимки от аниме и винаги съм го казвал, нито фенарт. Тая година добавих и фенските оцветявания. Не си за първа година участничка, такаче трябва да ти е направило впечатление, че аниме снимки или фенартове не са минавали. Естествено първо трябва да си чела условията, а като гледам, ти сега за първи път го прочиташ условието. Няма качени готови снимки? Няма възможност да качва? От бързина? Темата за записване стои по 2-3 седмици, ако за това време не намериш 2 мин, за да качиш някъде снимките, аз нямам вина. Качването в някой сайт е елементарно и не отнема повече от 2-3 минутки. Оцветено от фен, нарисувано от фен, нарисувано от студиото -> това променя до някаква степен визията на героя и оригиналността му придадена от мангаката. Затова не се допускат такива снимки. Защото винаги може някоя снимка така да се оцвети/нарисува, че да предаде супер надъхващ вид (или Bishi/Panstu сексапил), който реално героя го няма в мангата. Не си търси извинение за това, че те мързи да качиш 5 снимки в някой сайт. Или поне да потърсиш някой с готини снимки с добро качество. Имаги качени в нета 100%, ако не може и ти да ги качиш.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Badass Showdown II - номинации & дискусии Публикувано на: Вто Май 08, 2012 10:14 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Сава, не си прав. Мн добре прочетох условията тази година. И си ги спазих. Щото мин година номинациите ми изчезнаха безследно. Така че мн мн добре си препрочетах правилата, преди да пусна герои. Друг път дефинирай, че силно препоръчително е = ако ми е кефф. Може би нямаше въобще да се напъвам за др две номинации, ако знаех кво значи силно препоръчително. И аз обичам панелите да са от мангата, но нямах възможност да ги качвам по хост сайтовете. Тези бяха най-близко до манга дет намерих. И въобщееееееее. Последна година участвам в тези събития. Въпреки , че ужасно обичам всякви видове кОнкурси и гласуваници, тва ми е любимо време от годината във форума, направи всичко възможно да ме откажеш. Поздравления! Безкрайно мн време ти отделям и без тва, да се занимавам с твойте представи как се модерира един форум. Мн са ми симпатични юзърчетата, но в крайна сметка всяко нещо си има лимес. ______________________ И още нещо: модератори като теб са огромна и кървяща язва за иначе симпатичен откъм юзъри форум. Охо : едит имаме: Ми мен лично ми отнема УЖАСНО мн време, първо да си избера панел в който героя да ми харесва- рова поне 10-15 мин,да го копна, да го ресайзна и да го кача в некви сайтове дет ти искат 100 капч кода и др лайна. Но не това е важно, важното е , че правилата ти пак са НЕЯСНИ. Ако беше ми и хрумнало, че няма да минат тея снимки с така поставеното условие нямаше да си правя труда. В него има врата за девиация, за 'комплицирани' случаи. Напиши си черно на бяло - оргинален панел от манга или оцветен оргинален панел от манга и се приключва. А не да ме разиграваш кат маймуна с тва силно препоръчително
|
|
|
|
Заглавие: Re: Badass Showdown II - номинации & дискусии Публикувано на: Вто Май 08, 2012 10:56 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Аз съм ти виновен, че си вечно не доразбрала ли? Всяка година правилата са едни и същи, ВСЯКА година, ти се казваше "По 2 снимки минимум!", "Снимките да са от мангата, не аниме или фенартове". Както и на другите юзери, които пускаха такива снимки. Ти оправяше ли ги след като ти се каже? Не. Мислиш ли, че ще вървя след теб и ще те ръчкам да ти напомням как грешиш всяка година? Идва момент в който ми писва да се занимавам и да те насочвам къде грешиш особено след като следващия път пак старата песен. И в анимето имаш недопускани герои (за биши/пантсу, където не аз се занимавам), такаче май проблема не е в мен, а в теб? И ето, имаш време да напишеш дълги коментари, но нямаш време да качиш снимките Достатъчно много време си ми отделяла, ама така и не отдели няколко минути за намирането на хубави снимки. Явно не е липса на време както казваш. Catchpa не знам image host да иска за качване на снимка (доста дори рег не искат, влизаш -> избор на снимки -> click upload -> имаш линкове в thumbnail). Лъжеш значи. Аз как ги качвам в 10+ сайта без да минавам през такива проблеми като теб? Няма и нужда от ресайз, понеже са в thumbnail, а и доста сайтове сами предлагат ресайз. Такаче извинения само чувам. За форумни тумори като теб, може и да съм "кървяща язва".
|
|
|
|
Заглавие: Re: Badass Showdown II - номинации & дискусии Публикувано на: Вто Май 08, 2012 11:29 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
DiaDora недей с ядовете ... така или иначе участниците бяха много малко тази година ... и абе не е на добре като цяло :/// Второ от 8 потребителя - не броя Сава-та, само ти си пуснала толкова много фенарт и оцветени картинки >.> Разбирам че Савата е строг ама явно всички останали се сещат - нужно е само да минеш през темата и да разбереш какво имам предвид <.< Идеята на Манга Шоудауните е да се слагат МАНГА картинки - примерно Крос - първо много фенарт, второ два панела от мангата и то оцветени >.> Аз спорих с него за оцветените страници и стигнах до заключението, че уж може - стига обаче да си сложил достатъчно от оригиналната манга, което не е така в твоя случай ^^''' Та ... сакън както се казва ПП Имам чувството че имаме бой с думи от мед. лица
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Badass Showdown II - номинации & дискусии Публикувано на: Вто Май 08, 2012 11:38 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
САВА: Ти си оправи правилата на първо време, да са по-яснички некакси... Не ми давай уроци как и кво да качвам и тон откъде и кво да пиша.Аз си знам откъде и кво мога да качвам. Не съм имала възможност. Ако знаех че ще ми ги скиннеш, можех и да се потрудя да си ги оправя от къщи или там когато имам време. Но не мислех , че ги грози такава опастност с правилата ти поднесени по ТОЯ начин.Участвам втора и последна година на този кОнкурс аниуейЗ. В грешка си, че ми е фърлен пъпа в тез кОнкурси. То чуек докат ги разучи и се отказва.Щот вместо му носят кеф, носят кеф на некви елементи... Мин година не ми допусна героите, щот нямали описание...за снимките не си спомням ква беше хавата.Май нямаха тъмбнейли - и за тва се постарах тая година да имат. Ееее, то ако не е едно, ще е друго, ако не е друго ще е трето. Ей така, да се намирате на работа да измисляте правилца в правилцата да вгорчавате зорлем живота на некой, дет просто иска да си се кефи на шоудауна. И щото понеже бъка от участници и номинации , да махате и малкото дет има с некво там дефектченце. Педантия до шия. В анимето не си спомням да не са ми допускали герои.Може. Конкретно си спомням за мангата мин година - описанието. Нищо не казах, щот верно не бях прочела изришните и строги изключително важни правила видиш ли. Тая година обаче си ги прочетох. Ама уви-напразно. То тея правила са двузначни явно. П.П. И ДА, искат каптч код, поне на tinypic дет аз качвам, след кат прецакаха имиджшак, дет бях свикнала. мое съм тумор, но пък съм красотна бенка ... ___________ ЦЛЦ : направо ти се чудя как вирееш тука... И относно панелите: и АЗ обичам оргинални, но нямаше готови качени бе хора!!! Ползвам фотобукет, щот там има доста разнообразие и готови тъмбнейли, но кво да направя , че нямаше на Хидан и Крос. Бях учудена, но не мислих че тези снимки дет избрах са далеч от оргиналите в мангата???? А и кво от това????? бааасииии и важното дисквалификационно правило , дет даже и не е ЯСНО дифинирано кат такова на първо место ... Last post! ....
|
|
|
|
Заглавие: Re: Badass Showdown II - номинации & дискусии Публикувано на: Сря Май 09, 2012 12:03 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Затова за следващия път Google -> каквото търсиш -> Търсене на изображенияCross Marian manga Hidan manga Вярно че изборът не е голям и има по-нататък и много аниме картинки , но все пак ~ They exist XD Не може хем да е лесно, хем да е бързо, хем и работа да вършим XDDD (иначе би било твърде подозрително xD) ПП То правилото е неясно, но 1 от 8 не е в твоя полза xD Нали нека сме и малко обективни xDDD ПП2 Пък и винаги можеш да се успокояваш, че не е нищо особено тази година xDDD
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|