Дата и час: Съб Фев 08, 2025 10:01 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 36 [ 540 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 36  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 17, 2007 7:51 pm 
Аватар

Nocturno, благодарско за календара - точно вчера си го търсих, че имах само някои странички ^^

но какво се случи с Рукия - леле мале - кой ще я спасява сега :?
Ренджи усети нещо ама и той е в затруднено положение
Ичиго и Ишида са свободни май само - макар че Нойтора се е запътил към единия >.<
май е време да се намесва още някой на помощ - че на нашите приятели сървайвал рейта им е отрицателен :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 17, 2007 10:20 pm 
Аватар

Ей ся ше доиде Юроичи и ще им натупа задниците с Шунко 8)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 18, 2007 9:44 pm 
Аватар

Лили..... откога не съм писала в тази тема. >_<

Трябва да спомена, че съм малко разочарована, че Рукия-чан се предаде толкова лесно. Понеже тя буквално си се предаде. :roll: Не че не я разбирам, напълно даже, и аз да бях представена пред факта, че съм накарала любимия си човек да се мъчи толкова години едва ли щеше да ми е леко, обаче все пак беше жалко. Сега просто е ясно, че някой ще трябва да се довлече да я спаси, понеже след като я подготвиха за печено шишче за грил, наистина би било нереално сама да може да продължи да се бие. И понеже Гин обича да си играе с хората може да помооогне "леко" на Ичиго точно той да отиде - в смисъл със сигурност трябва да отиде при нея човек, който е тясно свързан с нея. А в момента Ренджи е доста зает с Заеро/ло~кактотамсипреведетекатаканата, тъй че освен ако не дойде някой от Соул Сосайъти, сигурно Ичи ще се занимава с Еспадата-аквариум. >_<

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 23, 2007 11:17 pm 
Аватар

ЕЕЕ новият чаптър яко зле....Рукия му свети маслото на тоя макар, че я беше намушкал много здраво....даже и Ичи не беше праил такова нещо след толкова бой да бие :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 24, 2007 4:12 pm 
Аватар

Хъх... Един флашбек и Рукия победи^^ Беше смешно буквално о.О Радвам се, че момичето намери сили в себе си, ама... Все пак беше нелепо^^ :roll:

Ich und du...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2007 3:57 pm 
Аватар

То ако с един спомен ти идват силите....тога Ичиго тряяя напрау да спука сички от бой....той винаги си спомня за нещо :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 31, 2007 1:06 pm 
Аватар

Ихаааа Ичи срещо оня дет не мога да му кажа името :shock: немам търпение да ги вида как се спукват от бой :) тама ше разбере колко силен е в действителнос Улито пък и колко е подобрял Ичи :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 31, 2007 5:58 pm 
Аватар

Малиии Ичи срещу Улкуиора.....мали тия ако са зачаткат ше е егати и яката битка....напрау ше са разцепят.....ама знам какво ще стане в следващият чаптър ще дадат малко как се бие Ренжи....след това ще дадат как си говорят Ичи и Улклуиора.....и накрая ще дойде Грим и ..ще свърши чаптъра :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 31, 2007 7:22 pm 
Аватар

най-накрая ще се състои битката Ичиго vs Улкиора ,нямам търпене за следващия чаптър ,малко съм изненадан обаче мислех си ,че Ичиго ще се бие първо Грим ,но и на това което се задава съм доволен
нещата не изглеждат добре за Ренджи ,а Зеалполо още дори не е релийснал ,дано да намерия някъв начин да премахне и малкия Грандц
какво ли става с Ишида съвсем забравихме за него

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2007 6:56 pm 
Аватар

ох - дано накрая наистина да сме се отървали от Рукия :onegai: :baby: ( макар че дълбоко се съмнявам :? ).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 07, 2007 12:44 pm 
Аватар

Абе, Рукия да не хвърли топа? Не ми се вярва, но да видим. Ичиго нещо се ядоса, дано изкара повече от 3 сек. в аранкар формата, за да се насладим на хубава битка между него и Илкиора.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 08, 2007 11:24 pm 
Аватар

Чаптера ми напълни душичката :D
BTW-Улкиора добре с върши работата като заместник на Бякуя - само да не се окаже на края, че е възродения брат на Иное :baby: - смисъл поне малко разнообразие да има :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2007 5:20 pm 
Аватар

дам - интересен сблъсък ^^
ама Ичиго отде се извъди такъв гений да помни името на Ули, трябваше да го остави да се представи заедно с номерчето в Еспадата си, че сега пак нищо не се разбра >.<
до другата седмица на Ичиго ще са му свършили секундите холоу-изация, така че ако не е победил с тази атака - не знам какво ще му се случи - Ули май изобщо не си беше изкарал меча в тази глава, гъзар - него меч не му требе 8)

а Рукия се съмнявам да пукяса - за да се стигне дотам трябваше да има една глава посветена на нея и последните и думи към приятели, близки, семейства, баби, дядовци, etc. както си му е реда :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2007 9:00 pm 
Аватар

може да му помогне на Ичиго този сблъсък да увеличи времето на "vizard mode"-а ,иначе Улкиора е доста самоуверен и спокоен определено добре замества Бякуя ,дано в следващия чаптър да му видим release-a

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2007 10:21 pm 
Аватар

kuriush написа:
Чаптера ми напълни душичката :D
BTW-Улкиора добре с върши работата като заместник на Бякуя - само да не се окаже на края, че е възродения брат на Иное :baby: - смисъл поне малко разнообразие да има :wink:

Е то ичиго прата на инуе го претрепа нема как да е той (ако има аз ше са откажа напрао от тая манга :lol: ) Иначе Ули си изкара ръкато от джоба :wave: че до сега кат Чет Ли го караше :lol: бой с ръка в джеба =)) ше видиме следващия чапт ко е станало ама не ми се верва ичи да го е килнал с тая атака :? Само дано ни покажат Ичи, че може и да се върнат към битката на Ренджи или Чад :( и дано не се намесва Нелл в битката :D

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 36 [ 540 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 36  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]