|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 12:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: BG: Rurouni Kenshin (Samurai X) [55/94] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 28, 2012 2:55 pm |
![Аватар](https://i49.vbox7.com/o/d5f/d5fa9f460.jpg) |
luiz_lfc |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Благодаря за превода П.С Дано с новият ник пристигнат и много нови добри преводи без да съм много нахален го казвам това
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: Rurouni Kenshin (Samurai X) [55/94] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 01, 2012 5:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44021_1401110896.png) |
naruutto |
Модератор |
Регистриран на: Пет Апр 01, 2011 1:40 pm Мнения: 2563 Местоположение: Търговище-Русе
|
ам... хубаво сте направили бач от 1-27 епизод, но може ли някой да направи бач с досега преведените епизоди и да ги качи в някой тракер, че в bgshare не мога да влизам, а в датата като свалям някой файл стига до средата и пише, че има някаква грешка (абе простотия на N-та степен )
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: Rurouni Kenshin (Samurai X) [55/94] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 01, 2012 9:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44021_1401110896.png) |
naruutto |
Модератор |
Регистриран на: Пет Апр 01, 2011 1:40 pm Мнения: 2563 Местоположение: Търговище-Русе
|
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) защо не можа просто да цитираш поста, в който даваш причината, ами реши да се правиш на интересен *видях я* (нищо лично, но мен и да ме питат нещо по 100 пъти няма да изтормози да го повторя... ) п.п. обмислил съм да си сменя ин. доставчика, но докато дойде Bulsatcom и при нас... ехеее (а засега имам възможността на или на бтк, или на близо - а и 2-та са най-големите боклуци )
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: Rurouni Kenshin (Samurai X) [55/94] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 01, 2012 10:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6283_1559926008.jpg) |
KoP3Le7o |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Постовете, мойто момче, постовеТЕ! Четете, а после питайте! Все гледат да се изтърсат вече отговорения 1000 пъти въпрос като кон на зор! И мене не ме интересува ти колко пъти ще отговаряш! Питал ли съм те ти колко пъти ще отговаряш - не! Вие се благодарете, че изобщо после ще го качвам някъде, а не да го заеба в шеъра и да го хапнете! Повече няма да дискутирам, ако щете и ме псувайте, през оная работа ми е! П.С. Даже да вметна, че вече качвам и на второ място епизодите... Ама то неблагодарността граници нема! П.С.2 Включвай, включвай!
Последна промяна KoP3Le7o на Вто Май 01, 2012 10:25 pm, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|