Дата и час: Вто Мар 11, 2025 1:14 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 7 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: My Art:Това онова....разни нещица от мен :)
МнениеПубликувано на: Чет Апр 26, 2012 3:59 pm 
Аватар

Здравейте, ето някой неща, върху които съм работил....продуктов дизайн, разни изделия, и продукти – http://www.solo-form.blogspot.com :P Разгледайте го, може и да си коментираме, шще ми е драго :wink:

Профил  

Заглавие: Re: Това онова....разни нещица от мен :)
МнениеПубликувано на: Съб Апр 28, 2012 9:41 pm 
Аватар

не искам да прозвучи обидно или нещо,но не мисля ,че ще намериш компетентни хора за боди китове за коли в аниме форум.Лично не смятам това за изкуство с изкючение на скиците ,твърдо повърхностния дизайн не ми се осланя като естетически красив.Също така,трябва да има "My art" в заглавието, но ако нищо друго ти правя евала че се опитваш да се покажеш,дори и само и единствено с тази цел да си си направил акаунт.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 30, 2012 8:18 am 
Аватар

Vagabond написа:
не искам да прозвучи обидно или нещо,но не мисля ,че ще намериш компетентни хора за боди китове за коли в аниме форум.Лично не смятам това за изкуство с изкючение на скиците ,твърдо повърхностния дизайн не ми се осланя като естетически красив.Също така,трябва да има "My art" в заглавието, но ако нищо друго ти правя евала че се опитваш да се покажеш,дори и само и единствено с тази цел да си си направил акаунт.

Първо здравей, няма кое да звучи обидно изказваш мнение, а всеки има право на такова :wink: .....колкото до боди китовете ми така се е случило, че те са постнати като последни публикации и като раздел са излезнали те, поразгледай всичко останало пък може да видиш , че се занимавам с продуктов дизайн, изкуство....но доколкото разбрах си видял :) . Твое мнение за дизайна, не мога да те задължа да харесаш нещо, а си и в правоото си да коментираш каквото прецениш, затова съм оставил всички да се изказват къде обективно , къде не , къде компетентно и къде не....за мен във всяко мнение се крие по нещо или пък нищо, важното да изкажеш такова. Благодаря за евалата все пак и мисля, че е интересно място....... може малко по встрани , но донякъде се допира по отношение на изкуство, но да прав си мястото е друг тип и си го вземам като забележка. Поздрави :wink:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 30, 2012 5:09 pm 
Аватар

Нещата са ти интересни, но в по-голямата си част си минал покрай изкуството. Работите са ти малко суховати, при карикатурите и фигурите имаш интересни неща, но като цяло от това, което видях си повече в комерсиализма, продуктовия дизайн и т.н. Темата ти не е за този раздел, особено с линка, който ти е в първият пост. Сложи по-добре един към другите ти работи, където има... повече творчество.
Не казвам, че при правенето на автомобилни неща няма, но все пак...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 30, 2012 7:06 pm 
Аватар

dream_dragon написа:
Нещата са ти интересни, но в по-голямата си част си минал покрай изкуството. Работите са ти малко суховати, при карикатурите и фигурите имаш интересни неща, но като цяло от това, което видях си повече в комерсиализма, продуктовия дизайн и т.н. Темата ти не е за този раздел, особено с линка, който ти е в първият пост. Сложи по-добре един към другите ти работи, където има... повече творчество.
Не казвам, че при правенето на автомобилни неща няма, но все пак...

Да прав си по-суховати са, защото гледам нещата да вървят към реално направени продукти, проектен етап и вече реално изделие, не го отричам и доста е комерсиално :blush: Малко съм избягал от концептуалнтите разработки, което не е добре за един дизайнер и неговото развитие, но се надявм при първа възможност да компенсирам нещата както се казва с "некомерсиален дизайн"....понабутал съм се повечко в реалните неща. Иначе автомобилите даже не са ми приоритет, така се случиха нещата, че има желаещи, а и парите са бързи, определено ме пращат директно в нещо, което и аз не обичам много....но парите са си пари, а и мога разни неща да правя :) ..уж.Да може би сбърках раздела....прав си първия линк директно е представяне на услугите, за второто си наясно какво място е, но все пак благодаря за мненията и разбирането. Взимам под внимание забележките ти :wink:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 10, 2012 7:38 am 
Аватар

Разглеждам категориите и една от рисунките е библиотеката "Любен Каравелов". Я, ти си бил русенец. Здравей, съгражданино! :D
Кажи кога имаш свободно време, да се видим и да се запознаем. :)

Все пак имаш много добра техника на рисуване и можеш, както казаха другите преди мен, да направиш нещо чудесно като арт ако дадеш малко повечко усилия и фантазия в него.

Късмет и успех! :thumb:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 16, 2014 10:57 am 
Аватар

Eien Ryuu написа:
Разглеждам категориите и една от рисунките е библиотеката "Любен Каравелов". Я, ти си бил русенец. Здравей, съгражданино! :D
Кажи кога имаш свободно време, да се видим и да се запознаем. :)

Все пак имаш много добра техника на рисуване и можеш, както казаха другите преди мен, да направиш нещо чудесно като арт ако дадеш малко повечко усилия и фантазия в него.

Късмет и успех! :thumb:

:) .....да нашата си библиотека, само ние си я познаваме :P . На мен също ми е приятно, здрасти градски :wink: , нямам нищо против да се видим, даже ще ти пусна един скайп - pavence. Благодаря ти за добрите думи, да прав си винаги може повече определено. Сега явно съм се повлиял от към комерсиалното каквото е продуктовият дизайн и малко фантазията трябваше да я вкарам в по.........реалистичен вариант, но си прав, че с повечко усилия трябва малко да отпусна нещата от към желание за нещо друго. Поздрави :wink:

Последно издигане pablo3 от Вто Сеп 16, 2014 10:57 am

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 7 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]