|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 5:37 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Seitokai Yakuindomo (Лято 2010) Публикувано на: Пон Окт 11, 2010 10:19 am |
|
velush |
|
|
|
Цитат: Даже бих казал, ако не една от най-добрите комедии за годината, то поне най-добрата за лятото... с голяма преднина. Ако говорим само за лятото, аз все пак бих го сложил малко под Mistudomoe . Не знам дали си фен на последното, но на мен ми беше малко по-смешно. И двете са хубави. ерейнион: е, аз определено не съм фен на 3до то. не ми харесва този тип комедии просто.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Seitokai Yakuindomo Публикувано на: Чет Апр 26, 2012 1:30 pm |
|
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
Излезе ли? Брей, кога стана време... Ами и аз чакам тогава. А през това време ще постна любимият ми момент от анимето:
Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|