Саше и друг път съм ти го казвала и пак ще ти го кажа пред твоите рисунки....екстра са мен много си ме кефат. ..като ги гледам ме изпълват просто...само тая със Sasuke&Sakura ме издразни малко(не ме разбирай погрешно...много си е хубава рисунчицата )ама аз съм ти казвала за кво става въпрос и ти си знаеш ops:
_________________ tifa-sama's anime sister *hug*
Заглавие:
Публикувано на: Съб Мар 31, 2007 1:21 am
§amara
Alice in Wonderland
ЛО0Л МН ЯКО РИСУВАШ ПОНЕ ЗА МЕН МН МЕ КЕФИ то ангел на гроба можели да ми кажеш каде си се учил такада рисуваш штото моите опити да рисувам така са леко казано отврат
_________________ SIR, I HAVE A CUNNING PLAN! Baldrick, let us not forget that your last cunning plan was solving the problem of your mother's low ceiling by cutting off her head.
Заглавие:
Публикувано на: Съб Мар 31, 2007 10:33 pm
nuclearwinter
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:33 pm Мнения: 1892 Местоположение: Im My Own World
Определено са доста добри^^ Буквално се влюбих в светлосенките Саске и Сакура, макар да са ми противни като двойка, рисунката е невероятнаааа, както и Акатски (Итачи-самааааа)
_________________ Louise - mein Herz Jetzt komm zur Ruh Mit meinen Tränen decken wir uns zu, Ich und du...
Извинявай, но според мен не струват. Всъщност са много добри, но са прерисувани едва ли не 1:1, което е адски глупаво и бие на очи от километри. Светлосенките са добре пипнати, малко хора се сещат за тази важна подробност. Липсват лица... По не известна за мен причина, може би не ги рисуваш толкова добре? Макарче по-надолу са добре направени. Като цяло са готини и много добре седят, но нищо ново така да се каже и въпреки всичко са страхотни (май си вкарал нещо от себе си в тях).
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 194 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения