|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:40 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Jormungand [Пролет 2012] Публикувано на: Съб Апр 21, 2012 8:44 am |
|
bloodhunterr |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
Коко е луда and she knows it Другите герой,макар и generic ,засега ме кефят,ще видим по-нататък.Липсваше ми такова заглавие,откакто изгледах Черната Лагуна.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jormungand [Пролет 2012] Публикувано на: Съб Апр 21, 2012 12:25 pm |
|
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
Ох, следя си темата и чакам някой да напише нещо много положително за анимето, за да го гледам, когато завърши.
Ще ви следя коментарите, за да видя дали да го гледам анимето. ^^
Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jormungand [Пролет 2012] Публикувано на: Съб Апр 21, 2012 2:43 pm |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
bloodhunterr написа: Коко е луда and she knows it Her name is Koko She is loco I say oh no Цитат: Другите герой,макар и generic ,засега ме кефят,ще видим по-нататък.Липсваше ми такова заглавие,откакто изгледах Черната Лагуна мдам, прав си~ макар че лесбийката <3 твърде секси е че да я нарека "generic"
|
|
|
Заглавие: Re: Jormungand [Пролет 2012] Публикувано на: Сря Апр 25, 2012 9:22 pm |
|
trancer4e4life |
|
|
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
BADASS!!! И най-накрая изникна епизод, който да ми хареса много. А е само трети. Дано продължи така. А! Цветовете бяха яки, като започнаха да се мелят! Едноочката не ме издразни този път .
|
|
|
Заглавие: Re: Jormungand [Пролет 2012] Публикувано на: Чет Апр 26, 2012 8:07 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Q: So how many wheels do three planes have? (x14) A: A lot Q: 35 x 11 A: More or less 300 С всеки следващ епизод героите стават все по-интересни, и да, на Йонан му трябват задължително няколко урока по математика
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|