Една от последните страници на новия чаптър много ми хареса. На мене ми приличаше на скица и сравнително доста груба - много добре предпоставя читателя да съумее каква болка чувства Шион. От друга страна, още колко ще се мотаят докато измислят лекарство за Шион...
Публикувано на: Пет Апр 20, 2012 12:41 pm
Jakuten de Tsuyo-sa
ееее неможе така да свърши тоя чаптър Нашия трябва сега да го парира иначе ще бъде някфо тъпо толко тренировки за да не може да спре някъв полумъртъв кенеф . Трябва си да го шибне , нашия във втората част освен да го бият друго не го правят.
Публикувано на: Пет Май 11, 2012 2:18 pm
Shinigam1
Регистриран на: Пет Юли 25, 2008 1:01 am Мнения: 787 Местоположение: София
Аааа тоя го преметна ,а аз си мислех ,че ще му помага само срещу кръв хахаха не го очаквах това . Сега изобщо си нямам идея кой ще го спаси освен неговия човек на който каза да чака . Най добре ще бъде да подивее заради майка си и да направи некфо мазало , ноооо никъф шанс тфа да стане .Отдавна съм се отказал от това да видя нашия да пръсне някой без преди това да го смачкат почти до смърт .
Заглавие: Re: The Breaker & The Breaker: New Waves
Публикувано на: Пет Май 11, 2012 3:49 pm
mad73
Регистриран на: Пет Мар 17, 2006 5:38 pm Мнения: 932 Местоположение: Велико Търново
хахахаха тоя като чу кой е отвлякъл оня лошо му стана . Тоя откачен доктор ли е къф е май яко бъфна нашия . Колкото и да няма бой и някфо сериозно развитие винаги чакам следващия чаптър с голям интерес с надеждата ,че нашия ще направи нещо сам вместо другите да му помагат агайн.
Публикувано на: Пет Май 18, 2012 5:08 pm
Jakuten de Tsuyo-sa
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 64 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения