|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 10:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Kamisama no Memochou (Лято 2011) Публикувано на: Пет Сеп 30, 2011 10:43 pm |
|
Borrator |
|
|
Регистриран на: Сря Яну 05, 2011 2:52 pm Мнения: 961 Местоположение: София
|
Можеше да е 8/10, но ме издразниха с края и стна 7/10. Решиха да съчетаят ясен край с показване изобщо на какво се е случило в последната секунда. По ми харесва, когато оставят половин, ако не и цял, епизод за след края на каквото и да е действие. Целите последни два епизода заслужаваха facepalm, непрекъснато се отнасяха с Аяка като с мъртва, и изобщо си личеше, че са искали да покажат света, където тя е успяла да се самоубие, без да губят героя. Serious fail there. Другият проблем на анимето беше, че нямаше много Алис мое. The reason I watched it itself was to see Alice doing cute things, and when she did that, they showed it for 3-4sec just so we can get the general idea of what exactly cute thing she's doing. They clearly didn't really feel like making it a "alice fanservice", but decided to add her moeism in the cover just for the ratings. Shortly, they decided they needed alice moe for the market, and proceeded to half-ass it. Та това е, главно му пада оценката защото успя да има happy end и все пак да ме остави в лошо настроение след края. Втори сезон.... може би бих гледал, ако някой го гледа преди това и ми каже, че края на втория не е толкова дразнещ.
*Edit:fanserviSe...... must have been asleep or sth
Последна промяна Borrator на Сря Апр 18, 2012 12:51 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: Kamisama no Memochou (Лято 2011) Публикувано на: Сря Апр 18, 2012 5:44 pm |
|
Borrator |
|
|
Регистриран на: Сря Яну 05, 2011 2:52 pm Мнения: 961 Местоположение: София
|
bloodhunterr написа: как не развалиха напълно края с глупости. ......какво....... как можеше края да е по-зле от това?.... смисъл да, ако я бяха убили сигурно, но все пак, беше изключително ужасен
|
|
|
Заглавие: Re: Kamisama no Memochou (Лято 2011) Публикувано на: Съб Апр 21, 2012 2:02 am |
|
Rampage |
|
|
|
Е не! Това вече половин година лежи неизгледано.Ще поправя тази грешка в скоро време.
Edit:Вече я поправих.Беше готино,признавам си.Ядосаната Алис беше мееееееееееееееега сладка.Приятелката на главния се оказва скрито емо??-ми донт лайк.9/10 му стои добре на това аниме.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kamisama no Memochou (Лято 2011) Публикувано на: Пет Ное 30, 2012 7:03 am |
Воркан |
|
|
|
Първи епизод ме грабна. Ако не сте го гледали ви съветвам да му дадете шанс.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|