|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 11:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Showdown Дискусии: Pantsu V & Bishie III Публикувано на: Сря Апр 11, 2012 12:49 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Цели хареми звучи добре <3 Не че съм гледала много, но така или иначе има много такива анимета, а и хората си ги гледат ~ Във всеки случай ще е интересно да се види - само да питам по 1 харем на човек? Или по повече един - как го мислиш, даду? *вдига ръка и за харемите* ама искам да се обмисли и за ривърс хареми xDDD За съжаление са малко ... но може да се провери ^.~Technique Showdown .... хъмм ... звучи някак твъъъърде фенбойско (не че останалото не е, де) И техника като 1 техника на 1 персонаж - което значи, че може да се запише същият персонаж ама с друга техника!? И по-какво ще ги сравняваме - най-силна!?, най-епик??, the most beautiful !? Кой каквото иска - май е най-удачния вариант xDDD ама наистина много, много, ама много фенбойско ми звучи xDDD
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Showdown Дискусии: Pantsu V & Bishie III Публикувано на: Сря Апр 11, 2012 1:08 am |
|
Darkprince |
|
|
|
Патакламъ-шоу за най-култова бойна техника, да? Аз вече знам с кого и каква техника ще участвам. Само да посмее да ми вземе Савата героя ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Showdown Дискусии: Pantsu V & Bishie III Публикувано на: Сря Апр 11, 2012 1:13 am |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
erej: не ми пука за "мнението" ти. На мен харем ми звучи ламерско. Като не можеш да определиш, коя част от движенията на героя са специфичната атака, която искаш да предложиш, си е вече твой проблем.
Естествено, която най-много ти харесва. Все пак Showdown-ите са фенбойски както и сама каза. Мда, 1 техника на персонаж. Иначе става ability или записан героя, а не умението му. Ако се сметне, че ще са масово от 4-5 героя, може да се сложи и лимит от до 2-3 техники на герой да се допускат. Не че харемите не е супер фенбойско. Как ще го определяш? Къде са най-много? Къде е най-ечи? Кои са най-готини? Така или иначе хората ще гласуват за харема, където е женската която харесват, независимо дали останалите от харема са супер грозотии.
Darkprince: кажи ми на ушо кой е и няма да го взема (а и реално не съм мислил изобщо, какво ще предлагам ако ще има :>).
|
|
|
|
Заглавие: Re: Showdown Дискусии: Pantsu V & Bishie III Публикувано на: Сря Апр 11, 2012 1:17 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
^ Които са най-готини естествено x3 *too subjective but still* quality over quantity and the ecchi is not really my thing xD CaBa написа: Така или иначе хората ще гласуват за харема, където е женската която харесват, независимо дали останалите от харема са супер грозотии. че то има ли такива хареми !?!?? от друга страна - не искам и да знам дали има
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Showdown Дискусии: Pantsu V & Bishie III Публикувано на: Сря Апр 11, 2012 1:43 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
CaBa написа: erej: не ми пука за "мнението" ти. На мен харем ми звучи ламерско. Като не можеш да определиш, коя част от движенията на героя са специфичната атака, която искаш да предложиш, си е вече твой проблем ....май нещо много съм те комплексирал сладък си направо. For the record, и на мен харем ми звучи ламерско. А под техника на герой имах предвид по-скоро стил на биене. Примерно най-красивото за мен в битките на Неги е смесицата му между бързи магически атаки от нулево разстояние, навързани в много движение и онова китайско бойно изкуство... кенпо ли беше? не помня. Не бих отделил точно един удар от кенпото, или пък един delayed spell, за мен цялата комбинация е красивото. Особено вързано с Dark Negi формата му; Магиа Елевиа е красота (но е още по-красива в комбинацията с... повтарям се xD ). Та да, нищо че коренът на "красив" се среща пет пъти в този мой пост, и нищо че пак нищо не ми се разбира, вече мога да си легна спокоен, знаейки че поне съм се опитал
|
|
|
Заглавие: Re: Showdown Дискусии: Pantsu V & Bishie III Публикувано на: Сря Апр 11, 2012 1:51 am |
|
Darkprince |
|
|
|
CaBa написа: На мен харем ми звучи ламерско. Ааааа, тука нема са разбеерем. За харемите или само добро, или нищо. Инак с харемите е неизбежно. Винаги ще има само една Мадам и сито останало са некфи парцали. Инак имам предложение - на всеки потребител определена бройка "матрял" и всеки участващ в анкетите ще има повече от един глас (туй ш'си го отурдисате к'фа бройка). Печели арему с повече гласове за всяка от кандидатите. Например: Арем 1 (матрял "А" има 7 гласа, матрял "Б" има 0, матрял "В" има 0) и Арем 2 (матрял "Г" - 2, "Д" - 4, "Е" - 1). Печели арем 2, защото всеки един от матрялите има гласове. Но това е само пример!!!! Заплювам Джотаро за Патакламътъ-шоу за най-култова бойна техника!!!! Ш'паат глави, ако некой ма изпревари. Заклеам са.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Showdown Дискусии: Pantsu V & Bishie III Публикувано на: Сря Апр 11, 2012 2:22 am |
|
flssdd |
|
|
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
Мехи сега ще започвам да гледам скоро, така че и аз ще мога да дам 1-2 предложения, а пък и идеята ми харесва като цяло. От друга страна обаче... хареми... малко безсмислено да се гласува за цял харем... то целта им е да има просто повече от една алтернатива за любовна история с главния герой. И с малкото разнообразие на героини на зрителят да му допадне едно от всичките момичета (или пък момчета) и да очаква някаква развръзка. По какъв критерий точно се очаква да гласувам за цял харем? Щом си имам любимка ще гласувам за нея в пантсуто, за какво са ми другите? Как един харем е по-добър от друг, като изключим размера на фенбазата на даденото аниме... Това си е чисто и просто още едно Пантсу, но на отбори, където само една от отбора ме кефи... За техники звучи интересно. Там мисля, че ще има най-голям интерес. Пък дори и ненаименовани действия, движения и удари, щом са достатъчно разграничени и отличими, не виждам проблем да не се дадат като предложения. Малко повече обяснение, скрийнове или видео и готово. А също така и едно предложение от мене... Има даже такава тема, но просто не е интересна вече само да седи и от време на време да се поства по някое име или да се изрежда кратко списъче... Behold... The Baka Showdown Също може да се направи и Couples Showdown (било то любовни или като някакъв вид teamwork, но по-скоро за любовните ще има повече успех)
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|