|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Showdown Дискусии: Pantsu V & Bishie III ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 02, 2012 2:05 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3291.gif) |
6iblio |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Защитаваш моите вотове, защото главно аз гласувам така ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Дада, то няма какво да направиш, но забелязах как фенбойската база се измести от едни анимета към други. А и по-новите потребите не гласуват както навремето.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Showdown Дискусии: Pantsu V & Bishie III ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 02, 2012 2:31 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Harada Risa написа: сам ли го добута бе? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) знаеш, че се шегувам ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) то всъщност ти направи доста повече за да го добуташ, доколкото помня... аз само дето вкарах този хипнотизиращ гиф във представянето, повече заслуги нямам ^^;;
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 08, 2012 10:21 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9846 Местоположение: PervTown
|
crazy_little_crow написа: Каkви пъклени планове си създал, дадууууу T^T Недей обвинява мене ( T^T) След блоковата фаза всичко си върви по графика: 1вите от 1ви и 2ри Шоудауни отиват в Следващия кръг 1ви и т.н.т. ... аз не съм виновен, че масата гласуващи потребители гласуват така, че да стане така >.>
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 08, 2012 10:27 am |
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
Оу Не знаех, че според теб, моите ясновидски способности могат да предскажат всичко от началото чак до тук
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 10, 2012 7:04 pm |
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
JohnnyQuid написа: Горкичката иска да си развали белия дроб и/или има проблем с нервите ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) та... да... исках да повдигна темата: Би ли имало заинтригувани ако взема пусна "Mecha Showdown" по някое време
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Showdown Дискусии: Pantsu V & Bishie III ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 10, 2012 9:06 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Мека... по-скоро не, почакай да мине и Muv-Luv, че да има повече сериозни претенденти идеята на цлц е по-добра, не че помня колко време мина от последния такъв. П.П. villain/hero ме дразни като идея. Лулу къде пада? А и SoL шоутата веднага се махат, така че моят интерес намалява автоматично...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 10, 2012 9:08 pm |
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
crazy_little_crow написа: Trap & Reverse Trap Showdowns !!!! аааааааааh eeeeeeh .... предложението било за Mecha ^^''' Разнообразните видове трапове все някога ще ги пусна, те са сигурните варианти Интересно ми е за Mecha дали би имало поне едно 10 човека зарибени за да сложат там по 3 предложения 6iblio написа: Аз имам едно предложенийце, ама като знам как ги мързи хората едвали (а и не съм сиг колко е яко в действителност). Харем шоудаун. От всеки харем всеки има право да избере 3 участнички. А пък ако харема е прекалено голям може по няколко отбора по 3. Който както си прецени. Като цяло има доста анимета, така че остава въпроса на хората да им се занимава да подбират снимки. Обмислян е варианта за хареми, но... целите хареми, т'ва да се ограничават на по 3 от, не ми допада като идея 6iblio написа: villain/hero showdown. Never gonna see that sh-stuff from me
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|