Значи изчетох до последния излязъл чаптър и кво да кажа,просто мангата адски много почва да ми прилича на Code:Shoujo(Breaker)Josei
Още в началото имах съмнения че тва не е баш шоунен но нека да започнем от начало.В началото автора създава впечатление че е нормална шоунен манга.Представя нормален герой Сатору колкото да грабне там интереса на хората.И после се почват глупостите.
Нека разгледаме мъжките герои: Джин -
преди смяната на прическата,беше типичния "Тарзан" с смяната става някво моделче.Тоест персонажа му е създаден с цел привличане на женската аудитория(както и другите мъжки герои). Следващия: Каито
еми то този няма кво да се коментира,само като му видите гейската прическа направо ти става лошо и разбираш накъде почват да бият нещата. Преминавам на следващия и той е доктор Сога(I am super cool) голямата небивалица,доктор с цигара ? Схващате ли,той е човек дето трябва да дава пример за добро здраве и да лекува хората,но той самия ПУШИ. Нека видим картинка
вижте го само,самата сцена даже все едно е взета директно от Josei манга.Пълна скръб.
Сега да разгледамe женските персонажи,почваме с лолито Мика:
недоразвит женски персонаж(физически) ревящ сопол,useless търси укрила от джин.Марико: физика като от шоуджо манга,недоразвито женско тяло,смисъл това не ме притесняваше много,просто като почна да проявява и шоуджо характеристики ми доиде в повече,особенно тези сцени:
трябва да сте луди ако мислите че това е нормално за шоунен манга,направо ми се повдига от това. Както и тази неина реакция
толкова шоуджо,кое нормално момиче прави такава реакция ? Нека ви демонстрирам нормална реакция
и двете са ядосани и двете се изчервяват,но самата втора снимка показва как е ПРАВИЛНО. Нека да преминем към близначките и по специално на Луна:
както се вижда от снимката,това е едно хилаво хипи.Само обърнете внимание наи отдоло на снимката на чорапите,как може момиче да носи такива чорапи ? Веднага давам пример с нормалните чорапи:
вижте само какви хубави крака,нямат нищо общо с предишната снимка.
Просто се дразня как пробутват тия елементи при "шоунен" манга,такива неща не трябва да има в такава манга.