|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 3:03 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Апр 04, 2012 9:18 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
^ Не драматизирай SonGoku написа: Ей тоз пръч -> Честно казано от този панел този персонаж, ако ми прилича на някой, то това е на Ренджи. Прилика с Гинджо няма или поне аз не виждам такава
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Апр 04, 2012 9:35 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
isena написа: Едва ли чак пък толкоз да няма нищо друго за коментиране от чаптъра освен кой на кой прилича, хм? Имаше толкова покъртителна тъпотия в диалога, между 2 и 10 стр. боли ме като мисля за това, камо ли да се връщам да чета и търся, че не знам какво да ти кажа ... май по-добре да коментираме кой на кого прилича.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 05, 2012 1:21 am |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Ще минем ли през още някой герой? Нормално е да си приличат, един човек ги рисува. krish написа: Завръщат се доста стари герои, но не чак толкова любими за мен. Споделям.
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 05, 2012 1:42 am |
|
6iblio |
|
|
|
Тази тема ми стана любима вече. lcool и nozo много ме разсмяха.
Кубо баси нацистите ги изкара новите лошковци. Смисъл този командира е 1 към 1 със всеки лош немец във филмите от 2рата световна. То бива да нямаш идей, ама айде стига вече... Колкото до новия спор с Айсмен, този новия не прилича на Гинджо, просто е неговия брат близнак с маска...
loader, аз пък казвам, че не е нормално толкова да си прилича всеки нов герой с някой от старите, защото поне в другите манги, които съм чел, чак такова впечатление както тук не ми е правило. И преди да ми се нахвърлите, ще кажа, че чаптърите тук ги чета 10 пъти по-бързо от останалите и не обръщам особено внимание.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 05, 2012 2:01 am |
|
M1sT1kaL |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 5:26 pm Мнения: 779 Местоположение: In the middle of the slack
|
x2 В нито една друга манга , не ми се е натравала тази мисъл: ( че геройте страшно много си пирличат) Не, че няма прилики тук там, не че и не си знаем, че белината от край време си е така, но сега незнам или цялостно и се дразня повече или просто найстина повече и повече започват да си мязат Смисъл , просто прави впечатление нали, което е странно реално. Ениуей уатевър енд соу он .... Чапа беше , да си призная, приличен. Дори се задържах за известно време на няколко странички ( предимно цветните) да се порадвам на картинки
_________________ .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 05, 2012 2:04 am |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Е добре, може би е до нагласата. Лично аз, докато прочитам чаптъра не се замислям кой на кого ми прилича - такива неща в Блийча не ми правят впечатление (може би съм свикнал с типа на рисуване ). Всъщност Кубо никога не ме е впечатлявал със забележителен арт, че да претендирам за нещо. Just go with the flow, докато свърши.
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 05, 2012 2:42 am |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
6iblio написа: Колкото до новия спор с Айсмен, този новия не прилича на Гинджо, просто е неговия брат близнак с маска...
Колкото Обама и Буш са близнаци 6iblio написа: артана Кубо, тези черно бели черти няма да коментирам Ари е, черно-бели черти? Ам, същността на всички манги са тези черно-бели черти, ама ти откъде да знаеш Haters gonna hate и най-интересното е, че специално в този форум 90% от пишещите в темата на Блийч са хейтърчета/мрънкалници/недоволници(на които вече измислих прякор - компания 6iblio и 6ibliovcite ). Човек да се чуди и мае... Във всяка манга мога да намеря приличащи си герои, Блийч ест. не прави изключение, но сравнителните способности на повечето потребители, коментиращи в тази тема и засягащи приликата м/у отделните герои, наистина са на доста занижено ниво... или просто прекалено издребняват. Както и да е, утре, когато прочета новия чап, ще напиша някакъв по-съществен коментар.
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 05, 2012 3:57 pm |
|
Ice-Man |
|
|
|
Такам, чапа доста ми хареса. Както в този чап. се потвърди - на Ичиго му е през оная работа за Дондочакка. Е, не точно, но това не му е основната цел, както някои хора твърдяха. Дизайнът на hunting армията е много добър. Появата на фракцията на Харибел беше неочаквана. Изглеждат по-силни, да видим дали наистина е така и дали са на необходимото ниво да се справят с капитана на hunting армията(съмнително). Според мен Ичиго и компания ще се намесят, спасявайки положението. Ролята на Урахара в проникването в Хуеко Мундо е доста интересна, чудя се дали ще се отдели и ще действа сам или ще проучва положението заедно с наш'те. Btw double color-spread-a е totally win
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|