|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Мар 29, 2012 5:57 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
spiralkinda написа: Иначе чаптъра беше добър, май Law ще ступа Luffy на първо време, сигурно ще се прави на лош пред маринките, а и никой не знае дали играе за някой или е амбициозен. Мнее, съмнявам се.. За мен ситуацията има 2 версии: v1. Лъфи не знае, че Лау го е оперирал, държи се с него като "стар познат" и Лау се опитва да се измъкне от ситуацията обяснявайки, че не са приятели, а врагове v2. Лъфи знае, че Лау го е спасил и му се лепва с нек'ви приказки "join meh crew" и Лау такъв пак се обяснява, че не са приятели За съжаление се съмнявам Лъфи да му помни и името hellsing87 написа: Law беше супер имбата срещу Смоукър. Видяхме, че той може да вади сърца дори без да убива. К'во "дори", аз ви казвам -съмнявам се той някога да е убил някого изобщо ;D Не може да отписваме Смоуки току-така, дори без сърце, мен по-скоро ми изглежда демотивиран, отколкото нефункциониращ, просто ще трябва да мине в газообразно състояние за постоянно. При което техниката на Лау няма да има значка. Всъщност е супер възможно това да му е и стратегия на Смоуки. Лау го носи сега наляво надясно, вкарва го вътре, "изпява си стихчето" и в тоя момент сърцето се разпушва и Смоуки се материализира там и залавя всички наведнъж, без мн зор ;D И не, не мисля, че му давам твърде мн кредит. Едно, че е адмирал, друго, че до сега само Драгон реално го е спирал... И Ейс уж, ама не съвсем.. Лау е супер фенсървис, но наще не падат по-долу. Вече облечени и яхнали кафявата брада Нищо не казахте за течната консестенция пиеща сокче Приличаше на няк'ва по-сериозна храчка на Акаину Извиняям се за израза Забелязвате ли колко е сигурен в себе си обаче? "Да убем Смоук тук" втф/? Явно смята, че може да го направи.. Ясно е, че Смоук е Out of the loop за плановете на Акаину, срещу които храчкатаму и Лау явно се групират. И е ясно вече, че тия не са знаели кой отвличат. Мнооого доволно, т'ва е One Piece dataa написа: От предната арка знаем че предстои голямо събрание на власт имащите в света Т'ва не го помня, къде се споменава? Иначе вече го изкара твърде realworld политиката и не ми се вярва. Та кой взема заложници в OP вселената?
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Мар 29, 2012 7:18 pm |
|
DearFear |
|
|
Регистриран на: Нед Фев 13, 2011 1:41 am Мнения: 403 Местоположение: Варна
|
SayanMk написа: Едно, че е адмирал, друго, че до сега само Драгон реално го е спирал... И Ейс уж, ама не съвсем..
Hancock?
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 30, 2012 10:24 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
A, пф, вице.. олеее тва са тия ламавите чичковци дето бяха Мн съм зле, аз се си мисля, че е заел мястото на Аокиджи един вид, тзтзтзтз..... Е... пфф... Разочарован съм... DearFear написа: Hancock? FFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU~ .... Е начи Лау верно го е смачкал
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 30, 2012 1:01 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Някои самураи са без торс, но не умират, а и може Law да преценя кои да умират и след колко време. Или пък като при Мория имаше една нощ срок за да се зашие напълно сянката към новото тяло.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Апр 01, 2012 2:34 am |
|
M1sT1kaL |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 5:26 pm Мнения: 779 Местоположение: In the middle of the slack
|
^ Незнам , да ти кажа се позамислих, като го прочтох това и... от всичките логии , той е най-грозен до сега. Акайно и Ао все са лоши , но не са уан тъч = кик дъ бъкет. А той е точно това. Незнам обаче, дали пойзъна му може да се контрира с Хаки, ама фактаче пазаше какви ли не лошковци, от които предполагам не малко са можели да позлват хаки, ме кара да мисля, че срещу него и хаки не спасява. Остава нали отворен отговора на въпроса: Може ли да отровиш лава ;D Ама в случая не мога да се водя от нормалната логика, така че тук си дропнах хипотезите
_________________ .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Апр 02, 2012 12:05 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Магелан отрови Тийч, защото това е черта на неговия плод-логия - поглъща чуждите, демек не те предпазва, трябва да си достатъчно КОРАВ за да го преживееш сам. Е, той не успя. От друга стана, ако Магелан има, а най-вероятно притежава (но не е задължително ест, не са го показали) хаки, той би могъл да използва комбинация от хаки и своя плод, за да трови другите логии. Което дефакто и те биха могли да използват, с малката уговорка, че ако го докоснат, с хаки или без, според мен ще бъдат покосени от неговата отрова. Което ни връща до мр3, който ако беше една идея по-силен, сигурно щеше да му е естествен враг или нещо такова
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Апр 02, 2012 4:14 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Цитат: Дано във флашбек покаже малко повече за сблъсъка между Аокоджи и Айкану Ако вкарат историята в новия филм, повече ще му прилича . Все пак доколкото си спомням май ще е първото приключение на шапките в NW и като нищо може да пуснат битката между двамата адмирали дори и за малко.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Апр 11, 2012 3:58 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Просто великолепен чаптър п.п. 200 000 б 100 000 б ... .
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|