|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 3:05 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Мар 31, 2012 4:21 pm |
|
Joy |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 15, 2007 2:15 pm Мнения: 1029 Местоположение: In the wrong era
|
Ооох, толкова си прозорлив Направо е отчайващо Иначе да не се храним само, чаптърите са слаби >,< Хубаво, че се взе от някъде нова интрига, но това не променя факта, че е представено слабо и не ми грабва интереса, пак прелиствам по-скоро по навик, но нито ми задържа вниманието, нито ми яде от любопитството както трябва да прави една хубава манга Ще видим как ще се развият нещата де.
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Мар 31, 2012 6:06 pm |
|
M1sT1kaL |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 5:26 pm Мнения: 779 Местоположение: In the middle of the slack
|
Абе човек, стига моля те... сериозно... всеки път, като погледна тая тема винаги си на въпреки с някого/всички. И да принципно темата е за дискусии, да нормално е хората да имат различни вкусове да нормално е да се спори ама ффс какъв е проблема , че на 51395391 човека тоя ни прилича на Зангетсу , а на теб не ти пирлича и край ... значи не прилича ? Какво на всички останали интепретатацията им е сбъркана според теб ли ? Ясно е , че на теб мангата все още те кефи страшно много и те заитригува и прочие , просто не карай хората да я харесват...
А иначе до тук арката не впечатлява с нещо страхотно, поне не е на нивото което трябва да е за 5 годишен планинг , поне според мен. Иначе ако се абстрахираме , че трябва да е планирана си е напредък, доста по-добре от шитбринг арката. Пък кой знае, може до края даже да се окаже добра, за сега ще се сдържа от по-нататъшен коментар.
_________________ .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Апр 01, 2012 2:11 am |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
M1sT1kaL, човек, стига си ме занимавал... Не виждам да правя нещо нередно. И Buckbeard изобщо не прилича на Зангецу, разбираш ли? Споря с хора, които мисля, че грешат в нещо, а не се опитвам да променям вкуса им nozo, aргументи при мен важат, когато са стойностни и има нещо в тях, a не само обичайните хейтърски виждания. И когато споря и в хода на спора осъзная, че греша за нещо - просто спирам да споря за него. Ти си нескрит хейтър на Блийч години наред, така че няма какво да ми говориш. Никой не убеждавам, че Блийч е егаси яката манга, явно си сляп. И това за навика си е няма да казвам каква смешна причина да продължавате да четете мангата, толкова ви е и волята. Ако бях на ваше място, досега 10 пъти да съм дропнал мангата, след като толкова много време не ви харесва развоя на нещата.
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Апр 01, 2012 2:29 am |
|
M1sT1kaL |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 5:26 pm Мнения: 779 Местоположение: In the middle of the slack
|
Ice-Man написа: И Buckbeard изобщо не прилича на Зангецу, разбираш ли? . Това ми е идеята... че няма как на 10 човека да им прилича/напомя или незнам каква друга дума да ползвам на него , а ти просто да кажеш " Не, не пирлича" и това да значи че няма прилика. Реално не правиш нищо нередно и го изтъкнах в предишният си пост, но по дяволите мен лично цент не ме кефи да влизам в темата и да ми се казва , че аджеба моята лична интерпретация на манга ( в случая и на други) е грешна, а да фък аз такова нещо дори не виждам как е възможно да се случи (грешна интепртетация нали... все пак това не е филм нито аниме, да може би нещата не са като на тема книга, но тук също играе голяма роля личното въображение) Ок. Каза че не ти прилича, точка по въпроса ама не става всеки път когато някой, нов/друг каже, че му мяза ти да скочиш и да кажеш "не" Не мисля да коментирам последните 2 реда от пост-а ти... защото аз лично не виждам как ще дропна нещо, кеото малко или много ми е било част от живота сумати години ей така. Да не ме кефи толкова, да чета я едва ли не по-навик, но няма да я дропна защото мамка му ще видя какво ще стане накрая! П.С. И мангата е хейтвана толкова, не защото е тъпа или гадна ( ако беше таква нямаше да е толкова четена) Хейтва се защото преди беше уникална, а нивото и просто пада > Нормално е да има недоволни. Когато си свикнал да четеш нещо много яко и то изведнъж стане посредствено , еми... незнам за мен това е нормална реакция Айде със здраве, че толкова постове в тая тема никога не съм имал... а се моята из форума вече сума години...
_________________ .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Апр 01, 2012 2:46 am |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Ама на теб още ли ти прилича на Зангецу? И к'во, дай по твоята логика - 10 човека да казват, че 1+1x0=0, а един да каже, че 1+1x0=1, което е ѝ вярното в случая, и да се приеме твърдението на 10-те човека, а? Не че нещо, но от човек до човек има разлика, някои са по-знаещи от други, така е устроен светът. И тук става въпрос за това на кого вижданията са по-верни, разбираш ли? И ако твоето виждане е такова - смяташ лидера на Ванденрайха за Зангецу или мислиш, че просто прилича на него, то тогава да, имаш грешни виждания. Нивото ѝ е спаднало? Може, така е за вас/според вас. На мен единственият период, през който не ми харесваше мангата, беше през 1-вата част на Фулбринг арката, когато пейсингът беше просто отвратителен, но си реших проблема като си оставях по 5-6 чапа да си ги прочитам наведнъж. Иначе много добре знам, че е нормално да има недоволни. Не може нещо да се хареса на всички, просто няма начин. Разни хора, разни идеали/вкусове, а хората са много вкусове много.
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Апр 01, 2012 2:53 am |
|
DiaDora |
|
|
|
Айс, мирясай бе! прилича! и на мен ми прилича - бащата на Зангетсу екстра му подхожда кат определение...Брао, на този дет го измисли...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Апр 01, 2012 2:34 pm |
|
6iblio |
|
|
|
DiaDora написа: Айс, мирясай бе! прилича! и на мен ми прилича - бащата на Зангетсу екстра му подхожда кат определение...Брао, на този дет го измисли... <------- Това наистина е баща му. Браво на M1sT1kaL и nozo, много добре си ги казаха нещата
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пон Апр 02, 2012 10:02 am |
|
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
Изтрих последните три мнения, спокойно, не ми дънете пощата използвайте спойлер тага, когато слагате спойлери... ако пък се шегувкате нещо - също няма да е лошо да се уточни ; )
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пон Апр 02, 2012 1:43 pm |
|
Misa-chan |
|
|
|
Ice-Man Ей голяма напаст си ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ,ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА ПРОМЕНЯШ ГЛЕДНИ ТОЧКИ,ВКУСОВЕ И МНЕНИЯ !! Това,че ти казваш,че не прилича не означава,че си прав и другите трябва да мислят като теб? Както каза nozo "последните 30-тина страници 30% от коментарите са твои като спориш с някой и се опитваш да го убедиш" ! Не се ли измори,не ти ли писна? Не се заяждай и не се присмивай на чуждото мнение ! Всеки си има гледни точки,НЕ МОЖЕШ ДА ГИ ПРОМЕНИШ - "изобщо не прилича на Зангецу, разбираш ли?" Просто кажи,че според теб не е така,а не да се смееш и да почваш спорове
_________________ So trust me Trust me trust me... ...YEAH...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пон Апр 02, 2012 6:17 pm |
|
Ice-Man |
|
|
|
Misa-chan, прочети ми предпоследния пост и тогава ми говори. Това, че си все още малка и не можеш да асимилираш правилно нещата си е твой проблем. Не според мен, то си е така, а сега стига си ме занимавала с комплексите си и отиди да хапнеш малко нескуик да пораснеш К'во толкова ви е яд, че изтъквам погрешната ви представа за някои неща?! Не се опитвам да променям вкуса ви, това, което коментирам далеч не засяга този ваш, разбираш ли, изключително добър вкус. Айде следващият, който има да ми казва нещо специално на мен, да ми пише ЛС, става ли? 'щото и аз мога ей сега да направя Миса-чан на 2 стотинки, ама не си струва да ме накажат за това.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пон Апр 02, 2012 6:58 pm |
|
Misa-chan |
|
|
|
Възрастта ми проблем ли ? Факт е,че скачаш срещу чуждите гледни точки. Ice-Man написа: то си е така Ето пак
_________________ So trust me Trust me trust me... ...YEAH...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|