|
Дата и час: Нед Мар 09, 2025 7:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Сря Мар 28, 2012 9:53 pm |
 |
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Не е същото. Отиват точно защото тоя го отвлякоха и тея дойдоха да търсят помощ от Ичиго. Е пределно ясно е, че няма само това да направят. Все пак нито Орихиме, нито тоя ще го върнат ей така и пак ще има битки и пак ще победят лошите. Но цялостната им мисия в основата е спасение на някой познат. Другите неща са вследствие от това. Явно четем наистина с теб различна манга: "our main issue is that they also captured Donchochakka" и "We're going to save them, right?" И това ако не е дойдохме, защото хванаха приятеля ни и търсим помощ за спасението му. Не знам какво е.
6iblio: Не казвам, да ползват фулбринг нашите. Не очаквам и нови сили от половината герои. Но по думите на Ice-man излезе, че лошите които ще са тая арка, ще използват банкаите на познатите ни герои, вместо някакви собствени сили. Т.е. ще гледаме банкая на Byakuya използван от лош vs Byakuya. И това е щяло да е интересно. Затова не виждам как до болка позната сила срещу до болка позната сила ще е интересно. Или лошите да ползват пак като искат банкай (стига да имат), но да е различен от на шинигамитата, а не копиран от тях.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Сря Мар 28, 2012 11:49 pm |
 |
Ice-Man |
|
 |
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Сори, ама не съм съгласен. Пеше може да си мисли така, защото това все пак е най-добрият му приятел и неговата основна цел е това, но я виж какво казва Садо "We're going to save them, right?" T.e. отиват да спасят аранкарите и Хуеко Мундо като цяло, а не специално този Donchochakka. И казах вече - това залавяне на банкаи вероятно е за подсилване на слабите аранкар-куинши хибриди. И до момента са заловили банкая на герой, който не сме предполагали, че има такъв и не знаем абсолютно нищо за неговите способности. Съмнява ме да заловят банкая на някой от познатите ни капитани, но дори и да го направят - пак ще е интересно да видим как Готей 13 ще се справят с тази ситуация, ако въобще могат да го направят и евентуалната поява на Роял отряда. "Затова не виждам как до болка позната сила срещу до болка позната сила ще е интересно." Нали се сещаш, че щом заловят банкая на някое шинигами, то той вече няма да има такъв.
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Чет Мар 29, 2012 5:13 pm |
 |
DiaDora |
|
 |
|
Kudrokoska написа: Само аз ли намирам за принципно нелогично да ходиш да спасяваш "царството" на чудовищата, които ходят в нормалния свят да ядат хора (души) о.О Всичко е баланс. А и Хололите в ХМ, стига да си седят там, на никой не пречат. Шинигамитата просто патрулират някой да не се измъкне.  Сега ми е интересно бащата на Зангетсу що за птица ще излезе... Стана ми малко мъчно за Сасакибе, мн вярно куче беше..
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Пет Мар 30, 2012 1:13 pm |
 |
DiaDora |
|
 |
|
Кога тва? забра'ила съм...
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Пет Мар 30, 2012 1:28 pm |
 |
GokuKakarot |
|
 |
Регистриран на: Нед Окт 09, 2005 10:09 pm Мнения: 260 Местоположение: Montana
|
loader написа: И все пак... ниво капитан бил, имал банкай преди Шунсуй и Укитаке, пък Ичиго го победи без да си ползва занпактото...  И аз това си мислех. И не просто без занпакто, ами само с 1 удар го свали... Ама Ичиго победи Кенпачи без да има банкай и без холоу маска, след това с банкай и холоу маска едва победи Гримджоу (Еспада Номер 6), а пък Кенпачи се разправи с Нойтра (Еспада Номер 5), тъй че...
_________________ I am the hope of the universe! I am the answer to all living things that cry out for peace! I am protector of the innocent! I am the light in the darkness! I am truth.. Ally to good, nightmare to you!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Пет Мар 30, 2012 2:00 pm |
 |
Ice-Man |
|
 |
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
loader написа: И все пак... ниво капитан бил, имал банкай преди Шунсуй и Укитаке, пък Ичиго го победи без да си ползва занпактото...  За този момент Кубо каза, че е искал да онагледи/внуши на зрителите/читателите по-добре колко по-силен е станал Ичиго преди битката му с Бякуя. И се е получило доста добре според мен, като почна да размята тези лейтенанти без дори да използва занпактото си беше бая епик.
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|