|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Мар 28, 2012 2:41 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Другата седмица без ОП . Иначе чаптъра беше добър, май Law ще ступа Luffy на първо време, сигурно ще се прави на лош пред маринките, а и никой не знае дали играе за някой или е амбициозен.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Мар 28, 2012 3:35 pm |
dataa |
|
|
|
Та относно политиката. От предната арка знаем че предстои голямо събрание на власт имащите в света, все пак Ходи смяташе да намине и да ги изтрепа.От битката между Аукиджи и Акаину останах с впечатлението, че две общо взето равни по сила фракции са се фанали гуша за гуша.Та загубилата фракция /или трета примерно/ е решила да играе на сигурно и е отвлякла няколко важни хлапета за политически натиск на събранието. Да не забравяме и замразените, които много ми мязат на жертви на "Ледената епоха" на Аукиджи, а като се има в предвид и затворническите дрехи, някои от тя може да са съвсем пресни.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Мар 28, 2012 7:30 pm |
|
hellsing87 |
|
|
|
Law беше супер имбата срещу Смоукър. Видяхме, че той може да вади сърца дори без да убива. Но ми беше много интересно като показаха снимките на наще. Гледах с надеждата някой да не е с по-голямо баунти от преди, но уви Обаче на Санджи пак не са го снимали нормално. А пък Усопп си го наричат Согекинг все още ... епик. П.П. Пак ли почивка? Едва три седмици се минаха и отново. Ако е заради празника Сакура разбирам. Ако не е заради това ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Мар 28, 2012 7:52 pm |
|
WrathOfGod |
|
|
|
Toва, че всичко приключи толкова бързо, само показва колко здрав е Law. В момента ми е странно как и дали ще цензурурат сърцето в анимето.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Мар 28, 2012 8:01 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Law e имбичка,това си го знаем.От всички супернови(като изключим Ел Зоро и Луфи),той,Кид и може би Scratchmen Apoo ме кефеха най-много.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|